deRetraite - I N L O O P

Ontdek alle mogelijkheden van B&B deRetraite, de retraite-weken en ELPH-coaching.

30 maart 2024 14:00 - 17:00 deRetraite Ruinerweg 26A Koekangerveld

O P E N   H U I S  en  I N F O R M A T I E

 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun (mini-)vakantie zinvol door te brengen.

 

Dat kan nu heel gemakkelijk in de buurt, in B&B – deRetraite in Koekangerveld. Want deze prachtige ruimte biedt alle extra's die je bij je zingevingsproces kunt gebruiken.

 

deRetraite is door Hanny van Putten, vanuit haar eigen behoefte aan stilte, bezinning en introspectie, speciaal ingericht voor mensen die bewust bezig zijn met zelfontplooiing en bewustwording. Dit concept is dus om verschillende redenen bijzonder en vernieuwend.

 

De B&B/vakantiewoning is ruim opgezet (80m2) met knus ingerichte hoeken. Niet alleen voor eten, slapen en badderen, maar óók voor yoga, mediteren en creatief reflecteren.

 

Alle middelen voor bezinnen zijn aanwezig en mogen vrij worden gebruikt, zoals DVD's, boeken en spellen, yoga-mat, meditatiekussen, meditatie-CD's, massagekussen.

 

Voor de creatieve verwerking van je proces zijn teken- en schilderspullen aanwezig, die ook vrij gebruikt mogen worden.

 

Naast overnachten met ontbijt kunnen op verzoek lunch en diner worden besteld.

 

Mochten er zielenroerselen opspelen, dan kan direct om coaching worden gevraagd, of om speciale oefeningen waarmee je je 'struikelblok' leert doorzien.

 

Het is zelfs mogelijk dat je (met 1 of 2 anderen) een hele week de verdieping in gaat rond een zelfgekozen thema. Deze speciale Retraite-week is een geheel verzorgde retraite die specifiek op jouw (levens-)vraag wordt ontwikkeld, met op jouw behoefte afgestemde dagelijkse ELPH-coaching en zingevende oefeningen. 

 

Alle variaties zijn mogelijk om je te faciliteren op je pad van zelfontplooiing. Je kunt er geheel in stilte op jezelf zijn, maar je hebt óók de mogelijkheid om je te laten verwennen met allerlei soorten verzorging en begeleiding, in je eentje of met iemand samen. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Kom alle mogelijkheden ontdekken van deRetraite, de retraite-weken en de ELPH-coaching.

 

Je bent van harte welkom!

 

 

 

Contact

deRetraite


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Ruinerweg 26A, Koekangerveld

* Verplicht veld

Powered by webXpress