Home » Aanbieders » Accommodaties » Coachkamer meppel
Logo Coachkamer Meppel

Informatie

Coachkamer Meppel

Aanbieder Maud Kist-Stevers
E-mail
Website
Telefoon 06 - 44 79 85 26
Mobiel 06 - 41 23 55 44
KVK KVK: 61233153
Plaats Meppel
Categorie Accommodaties

Coachkamer Meppel

Super fijne Coach-, Workshop- en Behandelruimte in Centrum Meppel.

In een prachtig oud pand in het centrum van Meppel is de Coachkamer gevestigd. Wij, Maud Stevers en Martijn Kist, hebben deze ruimte geopend om zelf met onze bedrijven Spark Your Life en Stressreductie in Praktijk mooie dingen te kunnen doen. Mensen te begeleiden in hun proces, om echt en oprecht in je eigen kracht te gaan staan.

De ruimte is super geschikt om 1 op 1 mensen te begeleiden, workshops te geven of mensen te behandelen. Er zijn stoelen, tafels, matjes, meditatiekussens, een flipover en  koffie/thee aanwezig. Omdat we zelf zo blij zijn met deze ruimte willen we hem graag delen met andere bevlogen ondernemers, want soms staat hij leeg en dat is sonde.

We hebben besloten de ruimte te verhuren per dagdeel. Dit kan flexibel (€30,-) of wekelijks (€25,-). Ben je geïnteresseerd, laat het weten, en we gaan in gesprek! Er is altijd een weg...

Naast dat de plek een ruimte is, is het ook een plek voor kruisbestuivingen en ontmoetingen. Op de Facebookpagina van de Coachkamer vind je de maandelijkse evenementen en de workshops die door andere bevlogen ondernemers worden gegeven.

Ergens hopen we je een keer te leren kennen. Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

Adres

Ons adres
molenstraat 47b
7941AV Meppel