Home » Aanbieders » Accommodaties » Samen vooruit
Logo Samen Vooruit

Informatie

Samen Vooruit

Aanbieder Gertjan Drenth
E-mail
Website
Telefoon 06 - 10 49 49 17
Mobiel 06 - 51 91 00 34
Plaats Meppel
Categorie Accommodaties

Samen Vooruit

Multifunctioneel bedrijf in het centrum van Meppel!

Wij zijn een multifunctioneel bedrijf midden in het prachtige centrum van Meppel. 

In ons pand focussen wij ons op het samenwerken en verbinden van mensen en ondernemers. Samen vooruit bestaat uit een verzameling van ondernemers en bedrijven die ieder op hun eigen manier iets bijdragen aan Samen Vooruit als geheel. Zo hebben wij diverse zalen die voor verschillende gelegenheden te huur zijn. 

In de coachkamer kan je heel fijn een 1 op 1  of in een kleine groep een gesprek voeren, perfect voor coaching. 
In de vergaderzaal kunnen groepen van 50 personen vergaderen, een workshop of lezing volgen en zelfs een feestje zou daar georganiseerd kunnen worden. 
Ook onze flex-ruimte is ideaal voor als je in Meppel wilt werken op locatie. Je huurt bij ons een eigen werkplek en kunt zelfs mee lunchen. 

Ook hebben wij een in huis atelier. Dit atelier is van Sarah Creek Art, zij geeft hier haar schilder lessen en workshops. 

In een andere ruimte van het pand is Vitaal en in Balans gevestigd met een sportschool. Vitaal en in Balans focust zich op het leiden van een vitaal en gezond leven. De sportschool is 24/7 open en heeft verscheidene abonnementen. 

Boven op zolder bevind zich de inspiratiezolder. Deze zolder is volledig ingericht voor het geven van workshops omtrent yoga, meditatie, mantra workshops, mindfulness trainingen etc. 

In het pand van samen vooruit zit ook een deel van de dagbesteding van Zorgonderneming Zigbw gevestigd. Op elke dinsdag en donderdag zijn er cliënten aanwezig die onder begeleiding hun werk uitvoeren en diverse activiteiten doen. 

Zoals je kunt zien is ons pad werkelijk multifunctioneel. Wij vinden het fijn om te verbinden en samen te werken. Onze dagbesteding werkt veelal met herbruikbare materialen om zo nieuwe producten te ontwikkelen. 

Sinds kort gaan wij bezig om de producten waarmee wij werken en eten ook biologisch & ecologisch te verbeten. Dit gaan wij allemaal stap voor stap laten integreren bij Samen Vooruit en Heppie Kado. 

Onze ruimtes kennen verschillende mogelijkheden en prijzen. Ben je nieuwsgierig? Je bent altijd welkom om binnen te komen. 

We maken graag met je kennis met jou en je ideeën !

 

 

 

Adres

Ons adres
Zuideinde 18
7941 GH Meppel