Home » Aanbieders » Antroposofie » Heemhuys meta
Logo Heemhuys Meta

Informatie

Heemhuys Meta

Aanbieder Marianne Gerritse
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 48 26 80
KVK KVK: 4071665
Plaats Ruinerwold
Categorie Antroposofie

Heemhuys Meta

HEEMHUYS META; kind zijn en mens worden

Bijzondere kinderopvang / KDV
Heemhuys Meta is een kleinschalig kinderdagverblijf aan huis dat onderdeel uitmaakt van de landelijke Heemhuys organisatie.
Het pedagogisch beleid wordt vormgegeven vanuit de antroposofische visie en vormt de basis van Heemhuys Meta. Vanuit de veiligheid van een huiselijke omgeving, een vaste leidster en met een beperkte groepsgrootte, kunnen kinderen zich in alle vrijheid ontwikkelen.
Heemhuys Meta biedt daarom plek aan slechts vijf tot zes kinderen per dag van 0 tot 4 jaar.

Boerderijstal
Heemhuys Meta is te vinden in de woonboerderij midden tussen de weilanden van Ruinerwold. Op de begane grond is een groot deel van de boerderijstal verbouwd tot een gezellige woonkamer en verschillende slaapkamertjes voor de kinderen. “Als moeder in mijn opvang wil ik de kinderen de ruimte geven om vrij te spelen. Er liggen in onze tuin boomstammen om op te klauteren en samen met de kinderen ben ik regelmatig te vinden in de kruidentuin, moestuin of de bloementuin. Dagelijks geven we de kippen hun eten en rapen we de eieren. Zo beleven we met elkaar de seizoenen die omkranst worden met liedjes en verhaaltjes.

Adres

Ons adres
Dr. De Larijweg 137
7961 NS Ruinerwold