Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Animitta
Logo Animitta

Informatie

Animitta

Aanbieder Terry Albers
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 85 18 84
Mobiel 06 - 15 38 20 63
KVK KVK: 8195639
Plaats De Wijk
Categorie Bewustzijnsontwikkeling
Ook in
 • Reading, Healing, Reconnection
 • Animitta

  EnergetischePraktijk voor Transformatie

  1990- start van de praktijk als healer en 4-jarige opleiding paranormaal genezer bij NVGN en daarna vele opleidingen en cursussen gedaan als NLP, Touch for Health, ontwikkelingspsychologie, kadertraining dans, drama, klank-healing, stembevrijding, Blue Dot Energy toepassen, Non-dualiteitstrainingen voor Inzichten in het Ware Zijn met retraites, mantra zang, meditatie. Reiki-master en lesgeven in paranormale behandelingen op HBO-opleiding.

  NLP-bijscholingen  aan collega's en 15 jaar dans-expressie, meditatietrainingen en spirituele ontwikkeling gegeven. Vele bijscholingen in behandelmethodes gevolgd. Ik ben verbonden aan de VVET: Vereniging Voor Energetisch Therapeut. (voorheen NVGN, en later Het Verbond) Als creatieve uiting schilder en teken ik. Bovendien houd ik van sporten als rennen, wandelen, fietsen en tennissen. Dit maakt me sterk en fit.

  Toch blijft nu als belangrijkste gegeven over het herstellen van het zelf-genezend vermogen door het herkennen en oplossen van belemmerende, sabboterende krachten en het doorstromen van de energie. Welkom allen!

  Geen vergoedingen van de zorgverzekeraars meer.

  Adres

  Ons adres
  Luchtenstein 13
  7957CS De Wijk