Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Centrum levensster
Logo Centrum Levensster

Informatie

Centrum Levensster

Aanbieder Lucie van Mol
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 24 06 71
Plaats Meppel
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Centrum Levensster

Welkom bij de Levensster!

In mijn Centrum ontmoet ik mensen individueel, in paren of in kleine groepen. De essentie van elke ontmoeting is: Wie ben jij werkelijk? 

De tweede vraag doorheen mijn hele werk zou kunnen luiden: Wat is jouw Levenstaak? Wat heb jij op je genomen om hier op Aarde te ervaren en te leren?

Ben jij je bewust dat jij je eigen leven creëert en hoe je dat doet? Wil jij je dagelijks leven onder de loep nemen en leren zien hoe jij jezelf belemmert in je geluk?

Ben je klaar met je huidige creatie en wil je leren het anders te gaan doen? Meer geluk en vreugde creëren in je leven? Meer vervulling ook in jezelf?

Wil jij jezelf leren kennen als de Goddelijke manifestatie die Je Bent? In Centrum Levensster kan dat in verschillende werkvormen. Zie daarvoor de website. 

 Visie

Je komt precies daar waar je wilt zijn als je maar blijft volgen, als je maar het LEVEN blijft volgen….en niet de dood. 

en

Het Goede sluit niets uit, het Kwade sluit zichzelf uit waar het zich niet kan of wil verenigen met het Goede. Liefde sluit niets uit, de Liefde omarmt alles. 

Ik zie het leven op Aarde als een ervaringsveld. Een geweldig ervaringsveld waarin we stap voor stap de Onvoorwaardelijke Liefde en Mededogen leren leven. Ik geloof in de goedheid van het Universum met zijn rechtvaardige wetten – ook wanneer dat op een oppervlakkig en uiterlijk niveau totaal niet zichtbaar is en het tegenovergestelde het geval lijkt. Deze wetten leren herkennen in je eigen leven geeft je het handvat om meester over je leven te worden.

Het is mogelijk om jezelf tot de hoogst mogelijke vervulling te brengen waarin je je gelukkig voelt met jezelf en je leven. Daar hoef je niet volmaakt voor te zijn. Wel is een bewuste manier van leven nodig waarin je ware zelf geactiveerd wordt. Wat je daarvoor nodig hebt zijn moed, doorzettingsvermogen en het verlangen in waarheid te zijn. Je hebt alles al in je wat je nodig hebt om zo’n vervuld leven te kunnen leiden, het is er al, je bent er alleen ooit van weggegaan door het te bedekken. Je kunt ervoor kiezen om de Bron van Liefde, Licht en Wijsheid in jou weer terug te vinden.

Levensster

Mijn creatie van de 12-puntige Levensster ervaar ik als een geschenk uit het Engelenrijk dat mij alle jaren keer op keer antwoord gaf op mijn vragen naar waarheid. Ik ontving de Levensster om te ervaren en te helpen ervaren hoe we ons eigen leven scheppen. Wat onbewust is wordt op liefdevolle wijze in het licht van bewustzijn gebracht wanneer je daar aan toe bent.

Dit is waar mijn hart en bezieling naar uit gaan: doorgeven wat ik heb mogen ontvangen aan hen die daar open voor staan en mensen begeleiden in hun proces van Bewust leren ZIJN en Bewust leren CREËREN.

Misschien tot ziens in de Levensster.

Adres

Ons adres
Veentien 34
7943GW Meppel