Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Levensverbinding
Logo Levensverbinding

Informatie

Levensverbinding

Aanbieder Marjolein van der Burgt
E-mail
Website
Telefoon 06 - 50 50 00 92
KVK KVK: 66093988
Plaats Zwolle
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Levensverbinding

Wat je verleden ook mag zijn, je toekomst maak je nu.

Ervaar je belemmeringen in je dagelijks leven, heb je het gevoel dat je geleefd wordt of heb je medisch onverklaarbare klachten? Of ben je op zoek naar wie je werkelijk bent of weet je niet goed wat je wilt met jouw leven? Je bent welkom in praktijk Levensverbinding om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan. Te ontdekken wat je wilt met jouw leven en wat je tegenhoudt om het leven te leiden wat jij voor ogen hebt.

Ik ben Marjolein van der Burgt en ik help je bewust te worden van je innerlijke kracht en zelfhelend vermogen, zodat je VOLuit kunt leven. Ook help ik je bewust te worden van de bagage die je (op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch niveau) meedraagt. Samen maken we je rugzak leger, zodat jij lichter door het leven gaat, in verbinding met jezelf en het leven.

Ik maak gebruik verschillende werkvormen, we kiezen datgene wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld energetisch werk, visualisaties, Reiki, coaching, diepgaand ontstressen met Live the Connection, creatieve therapie, lichaamswerk, systemisch werk of werken met je innerlijk kind. Ik werk ook met je onderbewuste en aanvullend maak ik gebruik van licht/kleurbehandelingen, om de informatie- en energiestroom in het brein en het lichaam te stimuleren.

Ik vind het vooral belangrijk dat mensen weer regie over hun eigen leven krijgen / nemen en het leven gaan leiden wat zij voor ogen hebben.

Voor vrijblijvend contact of een afspraak, bel 0650500092.
Graag tot ziens!

Adres

Ons adres
Snelliuslaan 6
8024 XE Zwolle