Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Denken zonder grenzen
Logo Denken zonder Grenzen

Informatie

Denken zonder Grenzen

Aanbieder Resy Arts
E-mail
Website
Telefoon 06 - 13 50 50 13
KVK KVK: 66704855
Plaats Meppel
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Denken zonder Grenzen

Wil jij wijzer worden door je vragen?

Filosofische praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling

Heb je een levensvraag of dilemma? Of zit je denken je in de weg? In filosofische gesprekken ga je bewust naar je denken toe in plaats van een uitweg te zoeken. Want hoe denk jij eigenlijk? Dit heeft grote invloed op ons. Het kan je beperken. Maar gelukkig kan het je ook wijzer maken!

Je wordt wijzer als je vragen durft te stellen bij je gedachten en de vragen overdenkt, zonder direct het antwoord te willen (als dat er al is). Zo ontstaat ruimte voor nieuw inzicht en bewustzijn. Het ‘vragend denken’ (filosoferen) is een prachtig gereedschap voor bewustwording en zelfontwikkeling.

Je eigen denken bevragen is best lastig. Als filosofisch practicus ben ik je gesprekspartner. Open en alert luister ik en stel scherpe vragen, zonder te sturen. Je wordt je bewust van onderliggende gedachten en gevoelens. Je ontdekt hoever je met je denken komt en wat je níet weet op dat moment. Dit gieten we in een vraag, waarmee je een tijdje gaat leven. Je ervaringen daarop zijn weer materiaal voor een volgend gesprek. Je merkt vanzelf hoeveel gesprekken voor jou interessant zijn.

Tarieven zijn naar draagkracht - meer informatie vind je op mijn website. Wees welkom!

Hartelijke groeten, Resy

Adres

Ons adres
Stationsweg 70
7941 HG Meppel