Home » Aanbieders » Coaching » Wilma bast natuurgeneeskunde
Logo Wilma Bast Natuurgeneeskunde

Informatie

Wilma Bast Natuurgeneeskunde

Aanbieder Wilma Bast
E-mail
Website
Telefoon 06 - 11 91 13 39
Plaats Meppel
Categorie Coaching
Ook in
 • Meditatie & Mindfulness
 • Natuurgeneeskunde
 • Wilma Bast Natuurgeneeskunde

  Mijn naam is Wilma Bast en ik werk als vrouwencoach met verschillende methoden. Ik kan je van te voren adviseren in de mogelijkheden die bij jou en je vraagstelling passen, zodat je een keuze kunt maken die je het meest aanspreekt.

  Wil je inzichten en verandering zien in je voedingspatroon of je leefstijl? Dan is natuurgeneeskundige begeleiding de meest aangewezen weg.

  Loop je al langere tijd met stress rond, of slaapproblemen en weet je niet hoe je het op kunt lossen? Dan kan mindfulness je wellicht helpen.

  Of heb je het idee dat je iets meedraagt uit je familie geschiedenis. Ik doe familie opstellingen via het lichaam. Dit is een individuele sessie die vaak bijzondere inzichten geeft.

  Je kunt vrijblijvend langskomen of bellen voor een kennismakingsgesprek.

  Even kort over mij:

  Ik ben afgestudeerd Natuurgeneeskundige aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem. Ik werk met verschillende methoden om tot het gewenste resultaat te komen. Coaching is daar één van.

  Ik werk uitsluitend op afspraak en consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Verwijzing van de huisarts is niet nodig en het eigen risico wordt niet aangesproken.

  Adres

  Ons adres
  Industrieweg 11A
  7944 HT Meppel