Home » Aanbieders » Coaching » Hanny van putten elph coaching
Logo Hanny van Putten - ELPH-coaching

Informatie

Hanny van Putten - ELPH-coaching

Aanbieder Hanny van Putten
E-mail
Website
Telefoon 06 - 24 65 85 60
KVK KVK: 27265477
Plaats Koekangerveld
Categorie Coaching

Hanny van Putten - ELPH-coaching

Gezond en gelukkig leven vanuit vertrouwen

ELPH - COACHING  -  de weg van het hart

Iedereen heeft het innerlijk verlangen om te mogen zijn zoals zij of hij is. Maar leven we er ook naar, of passen we ons (onbewust) aan aan regels, voorschriften, culturele afspraken of zelfs de eigen gewoonten.

Als kind konden we makkelijker vrij zijn, het zit in onze natuur. Als we ouder worden laten we het los omdat we ons gaan aanpassen aan 'wat er wordt gevraagd'. 

Hoe kunnen we leven vanuit de vrijheid van onze essentie, vanuit wie we werkelijk zijn? Daar is MOED voor nodig. Nee, geen moed dat is gekoppeld aan bluf of strijd, maar moed dat is verbonden met onzekerheid en kwetsbaarheid.

Wie dit durft, ontwikkelt zelf-vertrouwen. Dat geeft zekerheid en het zorgt niet alleen voor veel minder stress, maar spreekt ook de levenskracht aan om de eigen verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Geen slachtofferschap, maar daadkracht voor een liefdevol, gezond en gelukkig bestaan.

Met Elph-coaching activeer je je zelf-vertrouwen. Het vitaliseert je totale systeem. De bewuste ontwikkeling van een rustige geest, een vredige ziel en een gezond lichaam; de stabiele drie-eenheid die je zelf-helende en je zelf-lerende vermogen aanspreekt.

De basis voor een bewust, gezond en gelukkig leven, is dagelijkse meditatie. Om dat te ondersteunen, worden het komende jaar speciale Elph-meditatie-middagen georganiseerd. Meer info kun je vinden via deze website: www.hannyvanputten.nl

Elp-coaching is diepgaande persoonlijkheid-begeleiding in privé leven en in werk. Dat kan individueel en in groeps- en teamverband.

Wil je meer weten, kom dan kennismaken, geheel vrijblijvend. Er zijn veel soorten begeleiding mogelijk!

 

 

Groepslessen

Woensdag19:45 tot 21:30

ELPH-meditatie - onvoorwaar...

Hanny van Putten - ELPH-coaching
Aanmelden

Adres

Ons adres
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekangerveld