Home » Aanbieders » Coaching » Maak werk van je passie
Logo Maak Werk van je Passie

Informatie

Maak Werk van je Passie

Aanbieder Marleen van den Hout
E-mail
Website
Telefoon 06 - 45 87 40 00
Plaats
Categorie Coaching

Maak Werk van je Passie

Maak werk van je passie - Lichter leven - Weer op adem. Drie pijlers waarvoor jij bij mij terecht kunt.

 

Maak werk van je passie

Zit er meer in je dan er uit komt? Weet je al langere tijd niet meer wat je wilt? Wil je een nieuwe wending aan je leven geven maar weet je niet welke? Ontdek dan wat je diep vanbinnen wilt en hoe je dat ook écht bereikt. Maak werk van je passie.  Bel meteen voor een vrijblijvende kennismaking en inventariseer wat jij nodig hebt om gelukkig en stevig in je schoenen te staan.

 

Lichter leven

Heb je alles maar ben je toch niet helemaal gelukkig? Voel je dat je veel meer potentie hebt? Dat er fysieke of emotionele blokkades zijn die jou tegenhouden?  Het Lichter Leven traject maakt je sterk, geeft zelfvertrouwen en begeleidt jou naar de beste versie van jezelf. Mail voor een gratis gesprek en ontdek hoe jij je potentie ten volle ontwikkelt.

 

Succesvolle ademtraining

Wil jij graag meer rust en energie? Beter slapen, concentreren of mediteren?

Ontdek hoe jij op een eenvoudige manier je ademhaling omlaag te brengt en diep houdt. Leer deze originele methode in één dag en kom dieper in contact met je intuïtie en gevoel. Ontwikkel een nieuwe balans.. Schrijf je in voor een Adem-dag en kom direct Weer op adem.

 

Marleen

Ik ben danseres, coach/counselor en ademtrainer. Ik neem geen genoegen met halve oplossingen. Heb je al veel gedaan op het vlak van bewustwording maar blijft dezelfde vraag steeds terugkomen? Klop dan bij mij aan.  Ook als je nog weinig ervaring hebt maar meteen je slag wilt slaan.

T. 06-45 87 4000 of mail@marleenvandenhout.nl