Home » Aanbieders » Coaching » Happy2bme claire compagner
Logo Happy2Bme - Claire Compagner

Informatie

Happy2Bme - Claire Compagner

Aanbieder Claire Compagner
E-mail
Website
Telefoon 06 - 46 19 12 04
KVK KVK: 67148905
Plaats Meppel
Categorie Coaching

Happy2Bme - Claire Compagner

Ik streef naar zichtbaarheid en kracht vanuit het HART!

BEVLOGEN, ENERGIEK en met een MISSIE! Zo zou ik mijzelf omschrijven als coach/trainer.

Met jarenlange ervaring als intercedent/accountspecialist en HR adviseur heb ik veel verschillende mensen leren kennen, bedrijven gezien en kennisgemaakt met verschillende (bedrijfs)culturen en systemen.

Maar ik heb ook veel situaties meegemaakt dat mensen niet goed op hun plek zaten, ongelukkig waren of zichzelf onderwaardeerden. Vaak door onvoldoende bewustzijn over eigen talenten, manier van denken en doen, of belemmerd werden door angsten en/of overtuigingen.

Bottomline: Uniek mooie mensen, maar onvoldoende in hun kracht, door welke reden dan ook.

Dát is mijn missie! Ik wil mensen weer helpen in hun kracht te komen en te stralen. Lichtjes die bijna gedoofd zijn of in waakstand zijn beland weer helpen aanwakkeren, of misschien wel van ander licht voorzien. Helpen om het vertrouwen in zichzelf te herstellen. Zichtbaarheid vanuit het hart creëren. Laten beseffen dat alles mogelijk is. Je helpen met het aanboren van alle hulpbronnen en talenten die je gewoon zelf bezit om het onmogelijke mogelijk te maken. En laten voelen en beseffen dat jij het stuur in handen hebt en zelf kan bepalen welke weg je inslaat.

Met de happy2Bme Facebook pagina probeer ik al een start te maken met inspireren, kwetsbaarheid te tonen en kleine bewustwordingen te creëren.
Met coaching kan ik nog meer de diepte in en met de gave NLP tools, die ik tot mijn beschikking heb, kunnen we zoveel meer bewustzijn creëren. Dit is dan ook wat ik het liefst doe. Mijn hart maakt een sprongetje als ik mensen weer zie stralen, mensen kwetsbaar zijn en deze kwetsbaarheid durven toelaten en accepteren. Vertrouwen, moed en de kracht hebben om voor zichzelf te kiezen. We zijn allemaal uniek en mooi op onze eigen manier en dit uitstralen is ultieme kracht!
En daar ga ik voor!

Happy2Bme is onderdeel van BuitenGwoon HR Advies

Adres

Ons adres
Zwanenbloem 25
7944 PT Meppel