Home » Aanbieders » Coaching » Vitaal en in balans
Logo Vitaal en in Balans

Informatie

Vitaal en in Balans

Aanbieder Dik Zantingh
E-mail
Website
Telefoon 06 - 51 91 00 34
Plaats Meppel
Categorie Coaching
Ook in
 • Sport en Beweging
 • Vitaal en in Balans

  Vitaal, Gelukkig en Gezond leven!


  Wees bewust van hoe jij in het leven staat!
  Wordt er veel van je gevraagd in je dagelijkse leven of op je werk?
  - Loop je rond met onverklaarbare klachten?
  - Ben je vaak moe?
  - Komt er minder uit je handen dan voorheen?
  - Last van stress?
  - Zit je niet goed in je vel?
  - Ervaar je weinig balans in je leven?
  - Je wilt afvallen, maar het lukt niet echt of je weet niet hoe?

  Herken jij je in deze voorbeelden? Als integraal leefstijlcoach begeleid ik jou graag in het zoeken naar de oorzaak en naar de oplossing. Ik help je bij het bewustwordingsproces, het verkrijgen van inzicht in de ingesleten patronen.

  'Integraal' wil zeggen dat we kijken naar je:

  IQ (Mentaal)
  De mentale dimensie bestaat uit gedachten, overtuigingen, zorgen en visie. Alles wat zich in het hoofd afspeelt. Samen bepalen wij jouw einddoel. Ik help je daarbij zodat je je er een goed beeld van kunt vormen zonder belemmerende gedachten en overtuigingen. Zie ook ‘pro-activiteit’ onderaan deze pagina.

  EQ (Emoties en gevoelens) 
  EQ heeft alles te maken met gevoelens, relaties, empathische vermogens, vertrouwen en verbinding. Het gaat erom dat je je bewust wordt van je eigen emoties en leert hoe je hier effectief mee om gaat Vervolgens word je je ook bewust van de emoties van andere mensen en ga je daar effectief mee om.

  SQ (Wie je bent)
  Spiritualiteit, je kern, je essentie, je identiteit, je ziel. De diepere betekenis van je bestaan, zingeving en levensmissie. Het gaat er hierbij om dat je in contact staat met je kern, waardoor je leven richting krijgt.

  FQ (Jouw lijf)
  - Voeding & Gezond gewicht: 

  Een gezond leven begint met goede uitgebalanceerde voeding en een gezond gewicht. Het lijkt een open deur. Toch komt er meer bij kijken.
  - Beweging: 
  Wie regelmatig beweegt, houdt zijn spieren en gewrichten soepel en voelt zich fit en ontspannen. Daarbij is sporten en bewegen -naast gezonder eten - een geweldige manier om overtollige kilo's kwijt te raken.
  - Ontspanning:
  Na gezond eten en regelmatig bewegen is de derde en laatste pijler: ontspanning. Stress kost bijvoorbeeld veel vitamines, wat slecht is voor je energiepeil en je immuunsysteem. Maar denk ook aan vroegtijdige veroudering en hart- en vaatziekten. En wie bovendien slecht slaapt, kan overdag niet optimaal blijven presteren. Ik help je bij het doorbreken van de vicieuze cirkel.

  PQ (pro-activiteit)
  Het uitgangspunt voor integrale leefstijlcoaching is pro-activiteit, motivatie en zelfsturing. Pro activiteit betekent verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, jezelf doelen stellen waar je warm voor loopt en prioriteiten stelt om je doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Want het een heeft invloed op het ander, zowel negatief, maar gelukkig ook positief. En vaak komt die invloed niet van buitenaf, maar vanuit jezelf. Als integraal leefstijlcoach begeleid ik je graag tijdens deze ontdekkingstocht.
  - Waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk en waar word ik blij van?
  - Waar wil ik echt voor gaan, wat geeft mij plezier, energie en geluk?
  -  Wat kan ik aanpassen in mijn leefstijl om letterlijk/figuurlijk beter in mijn vel te komen?
  - Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik in balans kom en nog belangrijker, hoe ik in balans blijf?
  - Hoe neem ik de regie weer in handen en kom ik tot concrete acties?

  Wil jij nu al weten hoe jij in het leven staat? Klik dan HIER

  Adres

  Ons adres
  Zuideinde 18A
  7941 GH Meppel