Home » Aanbieders » Feng shui » Akide angely kok
Logo Akide/Angely Kok

Informatie

Akide/Angely Kok

Aanbieder Angely Kok
E-mail
Website
Telefoon 06 - 46 16 70 44
KVK KVK: 8208930
Plaats IJhorst
Categorie Feng Shui
Ook in
 • Tai Chi
 • Akide/Angely Kok

  Feng Shui & Tai Chi

  Zoals de mens is, zo is zijn huis en zoals zijn huis is, zo is hij…..

  Feng Shui, de eeuwenoude leer van wonen in harmonie is een combinatie van Chinese wetenschap, kunst, filosofie en astrologie.
  Alles is met alles verbonden door een permanente energiestroom, de Ki of Chi energie. Niets bestaat op zichzelf, elk ding, elk levend wezen, elke gedachte, elk gevoel staat in relatie met al het andere. Op deze oeroude oosterse inzichten is de Feng Shui gebaseerd. De verbinding met alles om ons heen is buitengewoon sterk. Onze leefomgeving heeft grote invloed op hoe het met ons gaat. Omgekeerd is onze omgeving ook een uitdrukking van onze innerlijke toestand. Alles wordt weerspiegeld in huis en is daardoor ook indirect te beïnvloeden. (zoals je huis is, zo ben jij….)

  Binnen de Feng Shui wordt de Nine Star Ki toegepast. Dit is een van de oudste vormen van astrologie. Door middel van een simpele berekening kan aan de hand van het geboortejaar aangegeven worden welke Nine Star Ki getallen iemand heeft, tot welk element ( water, hout, vuur, aarde, metaal) men behoort en welke eigenschappen daarbij horen. Dit vormt een goede basis om te gebruiken bij het zoeken naar en oplossen van persoonlijke problemen, welke getraceerd kunnen worden in de plattegrond van het huis. De middelen die gekozen worden om de blokkades in huis op te lossen kunnen op zichzelf ook de persoon in kwestie direct ondersteunen. (zoals jij bent, zo is je huis…..)
  Door middel van deze leer kan uw woning een plek worden waarin u zich kunt ontspannen en opladen en waaruit u dagelijks nieuwe kracht kunt putten om gezond en gelukkig te leven.
  Na het bestuderen van de plattegrond van uw huis wordt er tijdens het huisbezoek advies gegeven en de details doorgesproken.
  Naast het adviseren richt ik ook huizen in op basis van de Feng Shui, geef advies over nieuw te kopen huizen en worden er workshops “Kennismaken met de Feng Shui en Nine Star Ki” gegeven.

  Na de studie van binnenhuisarchitektuur heb ik de opleiding tot Feng Shui professional gevolgd en heb sinds 2009 een eigen adviesburo.

  Groepslessen

  Maandag19:30 tot 20:30

  Tai chi tao / qigong

  Bovenzaal Biru Kai Meppel
  Aanmelden
  Donderdag10:30 tot 11:30

  Tai chi tao / qigong

  De Wijk...De Havezate