Home » Aanbieders » Homeopathie » Calendula homeopathie
Logo Calendula Homeopathie

Informatie

Calendula Homeopathie

Aanbieder Sucha Hanekamp
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 22 01 86
Plaats Meppel
Categorie Homeopathie
Ook in
 • Natuurgeneeskunde
 • Calendula Homeopathie

  Wie graag eens op een andere manier naar z’n gezondheid wil kijken.

  Mijn naam is Sucha Hanekamp. Door mijn verbondenheid met de natuur, is mijn keuze destijds gevallen op het beroep van Klassiek Homeopaat. Ik vind het mooi dat de natuur de mens zoveel te bieden heeft, juist ook op het gebied van gezondheid. Door deze motivatie, heb ik de 6 jarige opleiding gevolgd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie.

  Naast Klassieke Homeopathie, heb ik mij ook verdiept  in electro-acupunctuur en bioresonantie, waarvoor ik gebruik maak van geavanceerde apparatuur.
  Door India heb ik veel affiniteit met ayurvedische kruiden, die al eeuwen lang worden gebruikt voor behandeling van aandoeningen.
  Wie graag eens op een andere manier naar z’n gezondheid wil laten kijken kan zich bij Calendula Homeopathie melden voor een consult. Het is ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.                (15 minuten gesprek)
  Er wordt gezocht naar de samenhang tussen symptomen en de diepere oorzaak van de klachten. Na een eerste consult zal ik een advies geven. Het advies is gebaseerd op het totaalbeeld van de klachten.

  Adres

  Ons adres
  Zomerdijk 5c
  7942 JR Meppel