Home » Aanbieders » Kunstzinnig creatief » Kunsteducatiecentrum all art
Logo Kunsteducatiecentrum All Art

Informatie

Kunsteducatiecentrum All Art

Aanbieder Marijke Binnekamp
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 23 08 01
KVK KVK: 01134731
Plaats Nijeveen
Categorie Kunstzinnig-creatief

Kunsteducatiecentrum All Art

In 2008 ben ik Kunsteducatiecentrum All Art gestart. Naast dat ik zelf als beeldend kunstenaar werk wil ik graag mijn enthousiasme voor tekenen en schilderen overbrengen. Als 1e graads Docent beeldende kunst en vormgeving bied ik verschillende creatieve cursussen en workshops aan in Nijeveen. 

Cursussen
Vanaf 21 januari start de Teken en schildercursus 
op de dinsdagmiddag, dinsdagavond en de donderdagmiddag en donderdagavond. Bij deze cursus werken we met verschillende technieken, materialen en dragers. Zoals tekenen met krijt, houtskool, inkt en schilderen met acryl en olieverf op waterbasis. Het is leuk om te bekijken welke materiaal je het beste ligt en wat je hier allemaal mee kunt doen. Je eigen expressie, handschrift en beeldend,scheppend vermogen zijn belangrijk en er is ruimte om jezelf te verdiepen. Verschillende thema’s komen tijdens de lessenseries aan bod. Eigen interesses kunnen natuurlijk ook uitgewerkt worden. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, je werkt en leert van elkaar. D.m.v. de teken- en schilderoefeningen leer je beter waarnemen. Hierdoor oefenen we de rechter hersenhelft waardoor we meer en beter met onze creatieve krachten leren omgaan. Creëren is iets nieuws scheppen, iets nieuws zien, een ander pad nemen of een andere oplossing bedenken.

Vanuit de waarneming kan men een realistische tekening of schilderij maken. Het is ook mogelijk vanuit dit uitgangspunt vrijer te werken en meer de intuïtie te volgen. 
Kosten: € 210 - voor 12 lessen incl. materiaal.

De tijden zijn: 13.45 -16.00 uur en 19.30 - 21.45 uur

Je kan je, via het email-adres of mijn eigen website www.kunsteducatieallart.nl, aanmelden om mijn nieuwsbrief te ontvangen. Hierin staat meer informatie en o.a. foto's van gemaakt werk. Dan krijg je een duidelijker beeld van de cursussen.

Adres

Ons adres
Weidelint 60A
7948 CM Nijeveen