Home » Aanbieders » Kunstzinnig creatief » Kunsteducatiecentrum all art
Logo Kunsteducatiecentrum All Art

Informatie

Kunsteducatiecentrum All Art

Aanbieder Marijke Binnekamp
E-mail
Telefoon 0522 - 23 08 01
KVK KVK: 1134731
Plaats Nijeveen
Categorie Kunstzinnig-creatief

Kunsteducatiecentrum All Art

In 2008 ben ik Kunsteducatiecentrum All Art gestart. Als 1e graads Docent beeldende kunst en vormgeving bied ik verschillende creatieve cursussen en workshops aan in Nijeveen.

Cursussen
Vanaf 17 september 2019 start de Teken en schildercursus 
op de dinsdagmiddag, dinsdagavond en de donderdagmiddag en donderdagavond. Bij deze cursus werken we met verschillende technieken, materialen en dragers. Het is leuk om te bekijken welke materialen je het beste liggen en wat je hier allemaal mee kunt doen. Je eigen expressie en handschrift zijn belangrijk en er is ruimte om jezelf te verdiepen. Verschillende thema’s komen tijdens de lessenseries aan bod. Eigen interesses kunnen natuurlijk ook uitgewerkt worden. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. D.m.v. de teken- en schilderoefeningen leert u beter waarnemen. Hierdoor oefenen we de rechter hersenhelft waardoor we meer en beter met onze creatieve krachten leren omgaan. 

Vanuit de waarneming kan men een realistische tekening of schilderij maken. Het is ook mogelijk vanuit dit uitgangspunt vrijer te werken en meer de intuïtie te volgen. 
Kosten: € 210 - voor 12 lessen incl. materiaal.

De tijden zijn: 13.45 -16.00 uur en 19.30 - 21.45 uur

Je kan je, via het email-adres, aanmelden om mijn nieuwsbrief te ontvangen. Hierin staat meer informatie en o.a. foto's van gemaakt werk. Dan krijg je een duidelijker beeld van de cursussen.

Adres

Ons adres
Weidelint 60A
7948 CM Nijeveen