Home » Aanbieders » Kunstzinnig creatief » Fotomelanie
Logo Fotomelanie

Informatie

Fotomelanie

Aanbieder Melanie van der Linden
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 25 66 37
Mobiel 06 - 28 05 64 39
KVK KVK: 58646086
Plaats Meppel
Categorie Kunstzinnig-creatief

Fotomelanie

We leven in een jachtige maatschappij, waarin steeds minder aandacht is voor mens en natuur. Ik werk bewust vanuit het principe dat rust en persoonlijke aandacht mensen creatief kan prikkelen. Aan mijn cursus fotografie kunnen daarom maximaal 4 mensen aanschuiven aan mijn keukentafel.

Cursus fotografie
In een ongedwongen sfeer leer ik je, in 8 lessen, je camera kennen en gebruiken.In de lessen zorg ik voor een rustige opbouw, zodat ieder aan bod komt en tijd heeft om zich te ontwikkelen. Na de eerste theorie gaan we zo snel mogelijk naar buiten om te fotograferen en het geleerde te oefenen. Ik leer je om bewust en anders te kijken.

Thema workshops
De thema workshops vinden plaats op een mooie plek in de natuur. We laten de drukte van alle dag achter ons en ontdekken mooie vormen,kleuren en licht. Na een inleiding, waarin ik de cameratechniek uitleg, gaan we de natuur in. Na deze dag bekijk je de wereld met andere ogen.

Fotosessies

Bedrijfsfoto of profielfoto, elke sessie is uniek.
Voor elke foto-sessie neem ik ruim de tijd en heb van te voren altijd overleg. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en zich prettig voelen tijdens de sessie. Samen kiezen we een mooie passende locatie waar de foto's gemaakt worden en werken toe naar het resultaat: pure en persoonlijke foto’s.

Leden van Bewust Meppel kunnen gebruik van maken van een speciale korting voor het maken van een profielfoto of bedrijfsreportage.

Adres

Ons adres
Kolibrievlinder 13
7943TG Meppel