Home » Aanbieders » Kunstzinnig creatief » Kunst aan het werk
Logo Kunst aan het Werk

Informatie

Kunst aan het Werk

Aanbieder Marcia IJzerman
E-mail
Website
Telefoon 06 - 15 11 14 22
KVK KVK: 63484064
Plaats Steenwijk
Categorie Kunstzinnig-creatief

Kunst aan het Werk

Communicatie & Creatie

Kunst aan het Werk verbindt bedrijven en kunstenaars en begeleidt projecten van 'hoe het hoort' naar 'hoe het kan'. Met een creatieve blik en een professionele aanpak.

We weten allemaal dat creativiteit in doen en denken belangrijk is voor een gezond en innovatief bedrijf. Maar het mag vooral niet te 'zweverig' of 'vaag' worden. En heldere afspraken met duidelijke deadlines graag. Wat kun je leren van het creatieve (mee)denken van kunstenaars? Hoe stimuleer je creativiteit bij je eigen medewerkers? Hoe kun je verrassen met de beurspresentatie?

Bij Kunst aan het Werk zijn we ons ervan bewust dat kunstenaars en commerciëlen niet altijd elkaars taal spreken. Terwijl samenwerking vanuit creativiteit tot geweldige resultaten en vooruitgang kan leiden. Kunst aan het Werk is in staat om die verbinding te maken en te begeleiden. Omdat we beide kanten kennen. We maken gebruik van ons brede netwerk van kunstenaars, coaches, creatieve trainers en communicatiedeskundigen in uiteenlopende disciplines. Voor ieder project brengen we de meest geschikte mensen bij elkaar om als team het beste resultaat neer te kunnen zetten. Ieder vanuit de eigen kracht en expertise. Volledig op maat, met duidelijke afspraken in een projectplan. Onze diensten: autonome en toegepaste kunst, creatieve workshops, creativiteitsontwikkeling, denktanks, personal coaching.

Zoek je standaard? 'Zo doen we het hier altijd'? Of een uitvoerder zonder meedenken? Dat kunnen wij helaas niet bieden. Al zouden we willen. Over alles wat 'anders' zou kunnen of moeten denken we graag met u mee. Neem gewoon vrijblijvend contact op. Er kan meer dan je denkt!

Adres

Ons adres
Capellekade 10
8331KX Steenwijk