Home » Aanbieders » Lichaamsgerichte therapie » Muriel reineman holistische massage
Logo Muriël Reineman - Holistische massage

Informatie

Muriël Reineman - Holistische massage

Aanbieder Muriël Reineman
E-mail
Website
Telefoon 06 - 13 35 23 37
KVK KVK: 63042444
Plaats Meppel
Categorie Lichaamsgerichte therapie

Muriël Reineman - Holistische massage

Massagetherapie Meppel

Verlang je naar ontspanning en balans, en meer contact met je lichaam en gevoel? Wil je meer afgestemd zijn op wat jij nodig hebt? Wil je aandacht geven aan bewustwording en persoonlijke groei? Dan is massagetherapie wat voor jou.

Met HOLOS-massagetherapie geef je aandacht aan zowel de fysieke, emotionele en psychische aspecten van je klachten. Het is een holistische lichaamsgerichte therapie bij zelfonderzoek en bewustwording. De massage nodigt je uit om voelend aanwezig te zijn bij dat wat aandacht vraagt in je lichaam. Het te gaan verkennen, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Bijvoorbeeld een benauwd gevoel, spanning in je buik, pijn in je onderrug, een vol hoofd; het kan van alles zijn. Wat er precies aandacht vraagt, bekijken we in het moment.

Jezelf serieus nemen in wat er in je leeft, geeft opluchting en bevrijding. Je leven kan lichter, soepeler en leuker worden. Je geeft het meer diepgang en betekenis. Zodra iets de ruimte krijgt, zonder oordeel, kunnen inzicht en verandering ontstaan.

HOLOS massagetherapie
Voelen wat je lichaam je vertelt

In mijn praktijk geef ik HOLOS massagetherapie. Vaak combineer ik daarbij de volgende massagetechnieken:

Klassieke massage | Haptische massage | Holistic Pulsing | Reflexzone massage: bindweefsel, voetreflex | Chakra massage | Energetische meridianen massage

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van meditatie, bewustwordingsoefeningen en visualisatie.

Meer weten?
App of mail gerust en kijk eens op mijn website. Er is ook een leuk filmpje waarin wordt uitgelegd wat HOLOS massagetherapie is.

Adres

Ons adres
Tuinweg 29
7944 AB Meppel