Home » Aanbieders » Massage » Jose van der haven
Logo José van der Haven

Informatie

José van der Haven

Aanbieder José van der Haven
E-mail
Website
Telefoon 06 - 18 26 39 13
Mobiel 0528 - 85 42 78
KVK KVK: 1141532
Plaats Koekange
Categorie Massage
Ook in
 • Kinderen-Ouders
 • José van der Haven

  Natuurlijk Gezond

  Massage doet meer dan alleen rust en ontspanning brengen. Het laat je (opnieuw) jouw eigen lichaam ervaren en brengt je terug bij jezelf.

  Een behandeling stem ik af op wat jij op dit moment nodig hebt. Dat is wellicht de ene keer een stevige massage omdat je spieren moe en stijf zijn door het harde werk, maar een andere keer kan de behandeling juist zacht en ontspannend zijn als je erg vermoeid of gespannen bent.
  Want wat je doet en meemaakt heeft zijn weerslag op je lichaam. Het fysieke en mentale zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  Nieuw is de borstweefselbehandeling. Veel vrouwen hebben harde en/of pijnlijke plekken in hun borsten. In de meeste gevallen is dit onschuldig en alleen maar lastig. Aanraken voelt niet prettig en vooral voor en tijdens de menstruatie zijn de borsten pijnlijk en hard. Met borstweefselbehandeling kunnen je borsten zachter en soepeler worden, harde plekjes kunnen verdwijnen en je kunt het gevoel terug krijgen dat ze helemaal bij jou horen. Verder krijg je ook tips hoe je zelf je borsten kunt verzorgen, o.a. door borstelen, waarom het goed is om vaker geen bh te dragen en hoe je jouw zelfgenezend vermogen een boost kunt geven wat ook zeker een positief effect heeft op jouw borsten.

  Respectvolle aanraking en aandacht zijn altijd de belangrijkste aspecten voor mij, bij alles wat ik in de praktijk aanbied. Ik werk vanuit de holistische filosofie met

  Klassieke massage, intuïtieve massage, voet(reflexzone)massage, bindweefselmassage, zwangerschapsmassage, sportmassage, babymassage, massage voor mensen met een zorgvraag, stoelmassage.

  Ik werk in mijn praktijkruimte aan huis in Koekange en ook in de praktijk van Marjan van Buuren “Touched by Hands”, aan de Marktstraat 4a in Meppel.

  Adres

  Ons adres
  Koekangerveldweg 36
  7958 PW Koekange