Home » Aanbieders » Meditatie mindfulness » Ademtij
Logo Ademtij

Informatie

Ademtij

Aanbieder Carien Olbers
E-mail
Website
Telefoon 06 - 19 00 70 43
KVK KVK: 66686725
Plaats Meppel
Categorie Meditatie & Mindfulness
Ook in
 • Psychosociale therapie
 • Ademtij

  voor persoonlijke groei, bij stress, burn-out en depressie

  Ervaar je stress of veel drukte in je hoofd?

  Heb jij het gevoel dat alles steeds sneller, efficiënter en beter moet? Eis je (te) veel van jezelf en voel je je daardoor regelmatig gespannen? Misschien heb je een hoofd vol gedachten en ben je vaker dan je lief is aan het piekeren? En zoek je een manier om anders, meer ontspannen in het leven te staan.

  Dan is Mindfulness mogelijk iets voor jou!

  • Door mindfulness te beoefenen leer je jezelf en je automatische reacties op wat je tegenkomt in het dagelijks leven beter kennen.
  • Door met meer aandacht aanwezig te zijn bij wat zich in je hoofd en lichaam voordoet krijg je meer inzicht in wat gebeurtenissen, gedachten en gevoelens met je doen.
  • Doordat je bewuster wordt van wat er op dit moment bij je gebeurt krijg je een keuze om anders met de dingen om te gaan.
  • Mindfulness helpt je om milder te zijn voor jezelf en anderen.

  Carien Olbers 

  Psychosociaal therapeut en ervaren mindfulness- en compassietrainster (sinds 2014). Categorie 1 VMBN gecertificeerd trainster waardoor vergoeding vanuit de zorgverzekering vaak mogelijk is. 

  Trainingen, workshops, stiltedagen en oefengroepen

  Je kunt bij mij terecht voor de 8-weekse officieel erkende MBCT (mindfulness based coginitive therapy training); de MBST (mindfulness based self-compassion training) en de MBSR (mindfulness based stress reduction) oefengroep. Bezoek mijn website voor actuele informatie https://ademtij.nl/

  Groepslessen

  Woensdag10:30 tot 11:45

  Meditatief Ontspannen

  Studio Heerengracht
  Aanmelden

  Adres

  Ons adres
  Slingenberg 30
  7944 AN Meppel