Home » Aanbieders » Meditatie mindfulness » Ademtij
Logo Ademtij

Informatie

Ademtij

Aanbieder Carien Olbers
E-mail
Website
Telefoon 06 - 19 00 70 43
KVK KVK: 66686725
Plaats Meppel
Categorie Meditatie & Mindfulness
Ook in
 • Psychosociale therapie
 • Ademtij

  voor persoonlijke groei, bij stress, burn-out en depressie

  Ervaar je stress of veel drukte in je hoofd?

  Heb jij het gevoel dat alles steeds sneller, efficiënter en beter moet? Eis je (te) veel van jezelf en voel je je daardoor regelmatig gespannen? Misschien heb je een hoofd vol gedachten en ben je vaker dan je lief is aan het piekeren? En zoek je een manier om anders, meer ontspannen in het leven te staan.

  Dan is Mindfulness mogelijk iets voor jou!

  • Door mindfulness te beoefenen leer je jezelf en je automatische reacties op wat je tegenkomt in het dagelijks leven beter kennen.
  • Door met meer aandacht aanwezig te zijn bij wat zich in je hoofd en lichaam voordoet krijg je meer inzicht in wat gebeurtenissen, gedachten en gevoelens met je doen.
  • Doordat je bewuster wordt van wat er op dit moment bij je gebeurt krijg je een keuze om anders met de dingen om te gaan.
  • Mindfulness helpt je om milder te zijn voor jezelf en anderen.

  Carien Olbers 

  Ik kom uit het onderwijs en ben in 2014 opgeleid tot mindfulnesstrainster bij  SeeTrue Mindfulness (https://www.mindfulness-trainingen.nl/mindfulness-meppel). Ik heb sindsdien al vele trainingen mogen gegeven en school mezelf jaarlijks bij. Omdat ik VMBN categorie 1 trainster ben is vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering vaak mogelijk. Informeer hier naar.

  Trainingen, workshop en stiltedagen

  Ik geef naast de officieel erkende 8-weekse mindfulnessbasistraining ook (zelf)compassietraining, kennismakingsworkshops en stiltedagen. 

  Kijk in de agenda voor mijn eerstvolgende training in Meppel. Of schrijf je in voor een kennismakingsworkshop, stilte- of verdiepingsdag.

   

  Adres

  Ons adres
  Slingenberg 30
  7944 AN Meppel