Home » Aanbieders » Natuurgeneeskunde » Praktijk voor integrale reflexzone therapie
Logo Praktijk voor Integrale Reflexzone Therapie

Informatie

Praktijk voor Integrale Reflexzone Therapie

Aanbieder Akke Rozema
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 25 99 28
KVK KVK: 01132041
Plaats Meppel
Categorie Natuurgeneeskunde
Ook in
 • Voetreflexologie
 • Praktijk voor Integrale Reflexzone Therapie

  Reflexzone therapie is een natuurgeneeswijze die gebaseerd is op de reflexologie. Reflexologie is een oude geneeswijze die al eeuwenlang uitgeoefend wordt. Door het bewerken van de reflexzones (met speciale drukpunt- en massagetechnieken) op oa voeten, handen en oren wordt het hele lichaam, de gehele mens beïnvloed en geprikkeld tot reageren. Het zelfgenezend vermogen wordt hiermee geactiveerd.

  Reflexzone therapie is een lichaamsgerichte therapie vanuit een holistische visie. Tijdens de consulten wordt ruim aandacht besteed aan de persoonlijke bewustwording van lichaam en geest. Naast voetreflexologie maak ik ook gebruik van hand-, oor- en lichaamsreflexologie, meridiaanreflexologie en zwangerschapsreflexologie .

  Reflexzone therapie is voor jong en oud. Het is breed inzetbaar bij vele klachten op zowel lichamelijk als psychisch gebied. Voor acute ziektes, maar ook chronische ziektes. In het laatste geval werkt het ondersteunend. Zeker ook bij kanker werkt reflexzone therapie ondersteunend. Zowel tijdens als na de behandeling van kanker kan reflexzone therapie een hele waardevolle toevoeging zijn op de reguliere behandeling.

  Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord-Nederland. Consulten worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed aangezien ik aangesloten ben bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT, www.vnrt.nl).

  Adres

  Ons adres
  De Kampen 90
  7943 HG Meppel