Home » Aanbieders » Natuurgeneeskunde » De basis in balans
Logo De Basis in Balans

Informatie

De Basis in Balans

Aanbieder Mandy Hoekman-Eijsink
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 47 54 93
KVK KVK: 1170539
Plaats Meppel
Categorie Natuurgeneeskunde
Ook in
 • Voetreflexologie
 • Wellness
 • De Basis in Balans

  Praktijk voor Reflexzonetherapie

  Wat is reflexzonetherapie?

  Door middel van massage van de reflexzones aan De Basis (veelal je voeten, maar soms ook je handen of hoofd) ondersteun ik jouw lichaam en geest bij het In Balans komen. De benadering is holistisch. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de behandeling werkt dan ook op beide vlakken door. De behandeling is gericht op het herstellen van het natuurlijke evenwicht. Het lichaam wordt door de behandeling gestimuleerd de aanwezige blokkades te verminderen.

  Voor wie?

  Ik behandel mensen met en zonder gezondheidsklachten. Reflexzonebehandelingen werken ook zeer ontspannend. Ik heb positieve resultaten bereikt bij de behandeling van huilbaby's, waarover ik mijn afstudeerscriptie heb geschreven.

   

  Kosten?

  Klachtgerichte behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bedrijven kunnen sinds kort ook Reflexzonemassage inzetten om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen in het kader van de vrije arboverstrekking. 


  Meer informatie?

  Voor meer informatie nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismakingsbehandeling tegen gereduceerd tarief of een bezoekje aan mijn website www.debasisinbalans.nl. Uiteraard kun je ook telefonisch of per email contact met me opnemen voor meer informatie.

  Adres

  Ons adres
  Laarwoud 1
  7944 RX Meppel