Home » Aanbieders » Natuurgeneeskunde » Holistische gezondheidstherapie
Logo Holistische Gezondheidstherapie

Informatie

Holistische Gezondheidstherapie

Aanbieder Saskia Rijnvis
E-mail
Website
Telefoon 06 - 51 22 84 40
Plaats Steenwijk
Categorie Natuurgeneeskunde
Ook in
 • Reiki
 • Holistische Gezondheidstherapie

  Ieder mens loopt zijn eigen pad, HGT helpt dit zo doelbewust te lopen

  Hooikoorts kan u ernstig belemmeren in uw dagelijks functioneren.

  In mijn praktijk kan ik door middel van de nauwkeurige HGT meetmethode inzicht geven in de werkelijk oorzaak van uw hooikoortsklachten.

  Samen kijken we vervolgens naar wat voor u de beste aanpak kan zijn om uw klachten te verminderen of om u van uw hooikoorts af te helpen.    
  Het kan gaan om zeer uiteenlopende trajecten, aangezien ieder mens uniek is en verschillend reageert op behandeling.
  Ik werk met de 5 principes van natuurgeneeskunde: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

  Gezondheidsproblemen of niet lekker in je vel zitten?
  Bij problemen met gezondheid, emoties of gedrag is altijd de vraag: Hoe is dit zo gekomen? Door gif in lucht en/of voeding? Stress? Of spelen andere factoren een rol, zoals hormonale ontregeling, medicijnbelasting of een traumatische ervaring?

  Door middel van een nauwkeurige HGT-meetmethode geef ik inzicht in de dieperliggende oorzaak van bestaande problemen, zowel fysiek als psychisch en stellen we samen een behandelplan op.

  Holistische Gezondheidstherapie voegt geneeskundige tradities uit oost en west samen.
  Zowel middelen (homeopathie, kruiden , bachbloesemremedies, vitaminen, mineralen) als behandelingen (o.a. meridiaan- en chakrawerk, Reiki, voetreflex , traumatherapie EMDR, EFT) worden ingezet om een optimaal resultaat te bereiken. Uw hele gestel wordt stap voor stap versterkt, afvalstoffen afgevoerd, en energetische en fysieke disfuncties waar mogelijk hersteld.
   

  Diagnose op worteloorzaken
  In het consult wordt een holistische diagnose gesteld op essentiële storingen in uw gezondheid, de zogenaamde worteloorzaken van klachten. Dit zijn fysieke of energetische beschadigingen, zwaktes, verstoringen of belastingen waar u zich niet van bewust bent, maar die zijn ontstaan vanaf de geboorte. Worteloorzaken zijn onzichtbaar aanwezig, als onkruid dat ondergronds woekert.  Hieruit kan vroeg of laat ‘ineens’ een probleem ontstaan. Een darmklacht, futloosheid, depressie, burn-out, nachtmerries, hoofdpijn, maagzweer, slapeloosheid, RSI, hoge bloeddruk, menstruatiepijn, opvliegers, hooikoorts of een auto- immuunziekte.

  De HGT methode verwijdert de worteloorzaken in nauwgezette volgorde met een breed scala aan toepassingen, om precies dat specifieke gebied te bereiken dat vereist is om je weer beter te gaan voelen.

  HGT voor het hele gezin
  De natuurlijke  aanpak van HGT is voor alle leeftijden, ook als hulp voor pasgeboren baby’s en kinderen. Mogelijke onzichtbare gevolgen van inentingen kunnen worden ondervangen met natuurlijke toepassingen voor- of achteraf.

  Vanuit de holistische visie zijn ook dieren heel goed te behandelen op o.a. angst, lastig gedrag of lichamelijke aandoeningen. Naast invloeden van voedsel, werken emoties die in het gezin leven ook door op het dier. Zo worden baasje en het dier in de holistische benadering beiden geholpen.

  Neem gerust contact op voor meer informatie om te kijken of HGT iets voor je  kan betekenen.

  Adres

  Ons adres
  De Buitengracht 108
  8332 GK Steenwijk