Home » Aanbieders » Natuurgeneeskunde » Natuurgeneeskundige praktijk erica
Logo Natuurgeneeskundige praktijk Erica

Informatie

Natuurgeneeskundige praktijk Erica

Aanbieder Inge Wierenga- Bruggenkamp
E-mail
Website
Telefoon 06 - 18 51 28 94
Plaats Wanneperveen
Categorie Natuurgeneeskunde
Ook in
 • Familieopstellingen / Systemisch werk
 • Natuurgeneeskundige praktijk Erica

  De uitdaging van gezond leven is gezond worden en gezond blijven!

  Natuurgeneeskundige praktijk Erica werkt vanuit het principe dat we de gehele mens behandelen en niet alleen zijn klachten of symptomen. Dit wordt het holistische principe genoemd. Uitgaande van het zelf genezend vermogen van het lichaam, willen we deze aanzetten tot genezing. Dit is het natuurgeneeskundig principe.

  Vaak zijn we vervreemd van onszelf, van ons lichaam. Er zijn delen in lichaam, of geest geïsoleerd. Die geïsoleerde gebieden vormen meestal de blokkade op ons gehele systeem. Hiervan zijn we ons vaak niet bewust

  De behandeling wordt afgestemd op de draagkracht van de individuele persoon op dat moment en er wordt gewerkt naar het vergroten van het persoonlijke reactievermogen. Als de energie kan stromen, bewegen komt er ook beweging en leven in ons eigen afweersysteem. Het afweersysteem van ons lichaam staat ook voor de grens tussen ons en de ander. Tussen ons en de wereld waarin we leven en bestaan, Waar houd ik op, waar begint de ander? Hoe verbind ik mij met de ander?

  Hiervoor is het nodig dat we het lichaam toerusten, versterken, ondersteunen en bewust maken daar waar nodig is. Als de mens gezond is kan het lichaam Reageren, Reguleren en Compenseren. Zijn deze systemen op wat voor manier dan ook verstoord, dan kan het lichaam niets met een ongerichte therapeutische interventie. Daarom is het zaak op een dieper niveau deze systemen te herstellen en te ondersteunen. Pas dan werkt het zelf helende principe zoals het bedoeld is. Het gaat om de juiste prikkel op het juiste moment! Eigenlijk logisch: je gooit geen vracht stenen op een vrachtwagen zonder goed opgepompte banden!

  Aan de hand van een uitgebreid, holistisch bio-energetisch natuurgeneeskundig onderzoek volgt er een advies en een voorstel voor de behandeling t.a.v wat u zelf kunt doen en waar er ondersteuning nodig is.

  Binnen de praktijk werken met verschillende methoden waarbij de Bio-resonantie toch wel de grootste plaats inneemt. Maar ook Klanktherapie, Klankmassage, Systemisch werk (familieopstellingen) en Coaching behoren hierbij.

  Daarnaast werken wij nauw samen met andere disciplines en verwijzen we zo nodig door.

  Adres

  Ons adres
  Veneweg 103b 103b
  7946LH Wanneperveen