Home » Aanbieders » Oosterse geneeswijzen » Sabah holistische zorg
Logo Sabah Holistische zorg

Informatie

Sabah Holistische zorg

Aanbieder Sabah Aoulad El Kadi
E-mail
Website
Telefoon 06 - 27 21 08 46
KVK KVK: 72333995
Plaats MEPPEL
Categorie Oosterse Geneeswijzen

Sabah Holistische zorg

Bewust een nieuw begin

Ben je moe? Opgebrand? Ben je gestrest en pieker je te veel? Heb je last van hoofdpijn en migraine aanvallen? Of zit je de laatste tijd niet lekker in je vel?

Dit is ook niet zo gek, want in deze hectische tijd waarin we leven is het best een uitdaging om gezond, bewust en ontspannen in het leven te staan. Vooral wij vrouwen stellen tegenwoordig zoveel eisen aan ons zelf. We willen als vrouw, moeder, partner, vriendin, collega voor iedereen het beste. Daarbij vergeten we de belangrijkste persoon en dat is onszelf, met als gevolg dat we uit balans raken. Door hier niks aan te doen, zal het uiteindelijk negatieve gevolgen met zich mee brengen en wellicht uitmonden tot ziektes zoals nek-, schouder- en rugklachten, migraine, vermoeidheid, depressiviteit, stress en een burn-out. Wat weer op zijn beurt een negatief effect heeft op onder andere ons werk en sociale relaties.

Nieuw in Meppel: Sabah Holistische Zorg. Een holistische zorgpraktijk wat gespecialiseerd is in het behandelen van chronische aandoeningen bij vrouwen en kinderen. Ik (Sabah) heb het bewust tot mijn taak gemaakt om dichtbij jezelf staan weer eenvoudig te maken voor vrouwen en kinderen. Sterk in je eigen kracht staan heeft namelijk een positief effect op het welbevinden van de vrouw en kind. Dit doe ik door terug te gaan naar de kern; het in harmonie en in balans brengen van onze levensenergie, oftewel in het Chinees onze QI. Onze gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, is namelijk het product van de aanwezige Qi op dat moment, maar ook de kwaliteit van de Qi is van belang en heeft impact op onze gezondheid en welbevinden.

Ik ben gespecialiseerd in chronische aandoeningen zoals nek-, schouder- en rugklachten, migraine, stress gerelateerde klachten, heftige pijnen, vermoeidheid, gewrichtsklachten, depressiviteit, burn-out en overgang gerelateerde klachten. Bij kinderen ligt de focus vooral op stress gerelateerde klachten en depressiviteit. Daarbij pas ik holistische therapieën toe vanuit de Oosterse geneeswijzen:

  • Shiatsu
  • Cupping
  • Meditatie
  • Klankschalen

Door deze 4 behandelmethoden te integreren ben ik gekomen tot een vernieuwde holistische behandeling waarbij de cliënt vanaf de eerste behandeling al op diep niveau innerlijke rust en verlichting ervaart. Mijn aanpak is holistisch. Niet alleen de ‘ziekte’ staat centraal maar juist de (zieke) mens en al haar dimensies van gezondheid. Het is een ander manier van denken over onze gezondheid, dan die we standaard in Nederland kennen. Het is een holistische aanpak en plaats de mens niet in hokjes.

Naast individuele holistische behandelingen geef ik ook holistische trainingen. Gedurende de training staat bewustwording centraal. De vrouw, het kind zal op een enthousiaste, motiverende wijze meditatie- en shiatsu technieken aanleren, en voelt ter plekke wat het effect is van de samengestelde oefeningen op lichaam en geest. Dat alles energie is en aan elkaar verbonden is. Er ontstaat bewustwording over het positieve effect van sterk in je eigen kracht staan op alle dimensies van gezondheid. Zoals werk, relaties, geluk en welbevinden. Doordat je tools aangereikt krijgt om sterk in je eigen kracht te kunnen staan, kan je zo leren om gaan met o.a. hevige emoties en trauma’s. Ook zal je bewust worden van je levensenergie en leren omgaan met je emoties en angsten. Dit is een geschenk wat jij de rest van jouw leven met je meedraagt.

Sabah Holistische zorg is niet alleen innovatief in haar behandeling en training maar ook in haar intakeproces. De vernieuwing in de aanpak zorgt voor een enorme tijdwinst voor zowel de cliënt als therapeut. Je krijgt voorafgaand aan de eerste afspraak digitaal een vragenlijst. Zo is de eerste afspraak ook direct een volledige behandeling en betaal je niet meer voor een uitgebreid intakegesprek, wat je tot op heden gewend bent. Kortom, je krijgt direct waar voor je geld!

Wil je meer weten? Dan hoor ik je graag. Je bent van harte welkom!

Geniet…..en heb lief,

Sabah Aoulad El Kadi

Adres

Ons adres
Zuiderlaan 138
7944 EJ MEPPEL