Home » Aanbieders » Opleidingen » Anette de jong
Logo Stressmanagement met je hart, wantdatklopt.nl

Informatie

Stressmanagement met je hart, wantdatklopt.nl

Aanbieder Anette de Jong
E-mail
Website
Telefoon 06 - 46 33 26 06
KVK KVK: 67136761
Plaats Meppel
Categorie Opleidingen
Ook in
 • Coaching
 • Hartcoherentie
 • Stressmanagement met je hart, wantdatklopt.nl

  Volg je hart, wantdatklopt.nl

  Stressmanagement met je hart: wantdatklopt.nl

  Stress hoort bij het leven. Daarom is het prettig als je er goed mee om weet te gaan. En gezonder bovendien! Dat kun je leren met Hartcoherentie of HeartMath. In een groepstraining of coachingstraject. Daarnaast zijn er korte workshops.

  Wantdatklopt.nl geeft ook speciale Slaaptrainingen met hartcoherentie. Omdat een goede nachtrust begint bij een ontspannen brein.

  Meer balans

  Hartcoherentie helpt je om beter in balans te komen. Je leert het snel en eenvoudig aan in een groepstraining of met coaching. De technieken kun je overal toepassen in je dagelijks leven en de methode is wetenschappelijk onderbouwd.

  5 miljoen gebruikers wereldwijd

  De HeartMath methode kent al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder grote bedrijven, overheids- en non-profit instellingen. 

  Waarom stressmanagement met je hart

  Dát je hart klopt is van levensbelang. Maar het is ook belangrijk hóe het klopt. Dat beïnvloedt namelijk hoe jij je voelt. Je kunt leren daar zelf invloed op uit te oefenen met hartcoherentie.

  Trainen met de computer

  Bij hartcoherentie leer je verschillende technieken aan met behulp van de computer. Op het scherm zie je direct wat het effect is op jouw hartritme, zodat je je vorderingen goed kunt volgen. Dat maakt trainen concreet en ook nog eens leuk.

  Hartcoherentie is meer dan alleen technieken

  Een belangrijk onderdeel van de training/coaching is dat je je bewust wordt van de manier waarop jij met stress omgaat en hoe je daar zelf verandering in kunt brengen.

  Eindelijke een methode die klopt!

  Omdat het de verbinding legt tussen hoofd en hart. Ik wens iedereen de innerlijke rust en de moed toe om zijn hart te volgen. Om zo de beste versie van jezelf te worden. Dat is waarom ik bedrijven en particulieren train met hartcoherentie bij wantdatklopt.nl

  Kennismakingsworkshop: Verminder je stress!

  Wil je zelf ervaren of hartcoherentie iets voor jou is? Kom dan eens naar een kennismakingsworkshop: Verminder je stress! 

  Workshop: Beter Slapen!

  Wantdatklopt.nl geeft regelmatig workshops Beter Slapen!

  Data en meer informatie over de workshops vind je in de agenda van Bewust Meppel of op de nieuwspagina van de website www.wantdatklopt.nl.

  Wil je meer informatie, bekijk de website (www.wantdatklopt.nl), mail (anette@wantdatklopt.nl) of bel (06 - 46 33 26 06)

  Adres

  Ons adres
  Koningsvaren 5
  7944PH Meppel