Home » Aanbieders » Psychosociale therapie » Ilona van der kley coaching therapie
Logo Ilona van der Kley Coaching Therapie

Informatie

Ilona van der Kley Coaching Therapie

Aanbieder Ilona van der Kley
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 24 15 51
Mobiel 06 - 27 28 70 45
KVK KVK: 1174759
Plaats Meppel
Categorie Psychosociale therapie
Ook in
 • Coaching
 • Sterven, Rouw en uitvaart
 • Ilona van der Kley Coaching Therapie

  Jarenlang werkte ik als personeelsadviseur in het bedrijfsleven, zorg en welzijn. Hierbij begeleidde ik managers en medewerkers bij allerlei vragen rondom werk. Waarbij ook altijd persoonlijke processen, belemmeringen, verliezen en veranderingen aan de orde kwamen. Want we werken immers vanuit wie we zijn en vanuit dat wat we hebben meegemaakt.

  Toen ik zelf te maken kreeg met ziekte en een aantal verliezen, waarbij ik een periode niet wist hoe ik verder kon, heb ik gerouwd, geleerd, gehuild, gelachen, angsten overwonnen, gerend, gedanst, en nog veel meer! Kortom op vele manieren aan mezelf gewerkt. 

  In mijn eigen praktijk begeleid ik nu anderen bij hun persoonlijke ontwikkelingsprocessen, groei en heling, zodat ook zij met liefde en kracht in het leven staan. 
  Ik maak gebruik van diverse technieken, waarbij het uitgangspunt is om je lichaam, je verstand, je gevoelens en je intuïtie (weer) te laten samenwerken, zodat er meer draagkracht ontstaat. Dat wat je te dragen hebt, kun je niet veranderen, wel de manier waarop je er mee om kunt gaan.

  Het is telkens weer heerlijk om iemand de deur uit te zien lopen met meer rust, vertrouwen, mogelijkheden, ideeën en plannen.

  Voel je uitgenodigd om mijn website te bezoeken of om te bellen voor meer informatie of een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Adres

  Ons adres
  Bezettingslaan 9
  7943 CP Meppel