Home » Aanbieders » Psychosociale therapie » Ademtij
Logo Ademtij

Informatie

Ademtij

Aanbieder Carien Olbers
E-mail
Website
Telefoon 06 - 19 00 70 43
KVK KVK: 66686725
Plaats Meppel
Categorie Psychosociale therapie
Ook in
 • Meditatie & Mindfulness
 • Ademtij

  voor persoonlijke groei, bij stress, burn-out en depressie

  Dreig je vast te lopen of ben je op zoek naar persoonlijke groei?

  Heb je behoefte jezelf beter te leren kennen, je vrijer te voelen, meer te genieten? Misschien heb je te maken gehad met omstandigheden zoals ziekte, scheiding, ontslag of overlijden? Of voel je je vaak vermoeid, lusteloos, gejaagd of bezorgd zonder aanwijsbare reden?

  Persoonlijke begeleiding

  Oude denkbeelden en gedragspatronen kunnen in de weg zitten om het leven 'vol' te leven. Ik kan je helpen om de onderliggende oorzaken hiervan op te sporen. Als duidelijk wordt wat je werkelijke behoeftes zijn, kun je er beter voor zorgen. Ieder mens heeft een gezond stuk in zich dat in staat is het pijnlijke stuk te helen.

  Bij mijn manier van werken ga ik uit van wat er op dit moment bij je speelt. Wat je nu denkt, voelt en ervaart. Het lijf liegt nooit. Ik werk steeds vanuit jouw veiligheid.

  Tijdens een oriënterend gesprek kijken we of we een klik hebben en wat er mogelijk is om aan je hulpvraag tegemoet te komen.

  Carien Olbers (1961)

  Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut bij het Boswijkinstituut in Doorn en lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Ik sta ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit maakt vergoeding vanuit een aanvullend pakket bij je zorgverzekeraar vaak mogelijk.

  Agenda

  Februari
  05-02-2021 09:00 tot 11:30

  Mindfulness training start

  Studio Heerengracht
  Aanmelden

  Groepslessen

  Woensdag10:30 tot 11:45

  Meditatief Ontspannen

  Studio Heerengracht
  Aanmelden

  Adres

  Ons adres
  Slingenberg 30
  7944 AN Meppel