Home » Aanbieders » Voetreflexologie » Spirare voetreflex
Logo Spirare Voetreflex

Informatie

Spirare Voetreflex

Aanbieder Jenny Schipper
E-mail
Website
Mobiel 06 - 57 59 53 20
KVK KVK: 1133572
Plaats Meppel
Categorie Voetreflexologie
Ook in
 • Natuurgeneeskunde
 • Spirare Voetreflex

  Praktijk voor Integrale Reflexzonetherapie

  Praktijk voor Integrale Reflexzonetherapie 

  Reflexzonetherapie wordt ingezet om pijn te verlichten, vitaliteit te verhogen, gezondheid te verbeteren en/of balans (terug) te vinden. Dit kan op handen, voeten en oren, maar ook op meridiaanpunten (acupunctuurpunten) die verspreid over het gehele lichaam te vinden zijn.

  Deze therapie werkt verrassend goed bij veel voorkomende klachten als: hoofdpijn, rugklachten, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, stofwisselingsproblemen allergieen, enz. De Kracht van Reflexologie is: de combinatie van een betere doorbloeding, ontgiften en afvoeren maar zeker ook ontspanning.

  Door mijn inmiddels jarenlange ervaring, de vele cursussen en bijscholingen die ik na het succesvol afronden van mijn opleiding heb gevolgd, heb ik een breed scala aan behandelwijzen te bieden. Een combinatie van bijvoorbeeld Meridiaanreflexologie en Voetreflex geeft een bijzonder sterke werking, afgerond met een korte basislymfedrainge scoort een behandeling zo nog meer effect.

  Uitgebreide informatie over mijn werk en therapieen kun je vinden op mijn website. De meest recente zaken plaats ik op Facebookpagina Spirarevoetreflex. Like deze pagina en mis de laatste nieuwtjes niet!

  Mijn behandelingen worden bij aanvullende verzekering (deels) vergoed door bijna alle Zorgverzekeraars.

  Ben jij (ex)kankerpatient en wil jij ervaren hoe een Reflexologiebehandeling je kan ondersteunen tijdens en/of direct na je zware reguliere behandelingen neem dan contact met me op.

  Adres

  Ons adres
  Prins Hendrikkade 101
  7941 MD Meppel