Home » Aanbieders » Voetreflexologie » Riflexit voetreflexologie
Logo Riflexit voetreflexologie

Informatie

Riflexit voetreflexologie

Aanbieder Rianne de Vlieger
E-mail
Website
Telefoon 06 - 12 70 94 43
KVK KVK: 63359677
Plaats Meppel
Categorie Voetreflexologie

Riflexit voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een behandelmethode die reflexpunten in de voeten stimuleert om reacties in het lichaam op te wekken. Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Sommige energiebanen beginnen op de voet, anderen eindigen op de voet.
Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. Voetreflexologie harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.

In mijn praktijk Riflexit,  hanteer ik de methode fysioreflextherapie, een methode ontwikkelt door Manda Bergsma. In deze methode worden elementen uit de  voetreflextherapie, fysiotherapie en acupunctuur gecombineerd.

Voetreflextherapie kan voor bijna elke klacht ingezet worden, dus iedereen is van harte welkom in mijn praktijk. Met mijn achtergrond en ruime ervaring in de reguliere gezondheidszorg, vind ik een goede samenwerking met de reguliere gezondheidszorg erg belangrijk. Indien nodig zal ik het advies geven om eerst uw huisarts te raadplegen.

Ik heb mijn 4-jarige opleiding Voetreflextherapie op HBO-niveau afgerond aan de School voor Voetreflexologie te Breukelen. Ik ben aangesloten bij de V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze) waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door de meeste zorgverzekeringen.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website, www.riflexit.nl of neem telefonisch contact op : 06-12709443. 

 

Tot ziens in mijn praktijk Riflexit voetreflexologie!

Adres

Ons adres
Lisdodde 13
7944 PL Meppel