Home » Aanbieders » Wonen » Lavital
Logo Lavital

Informatie

Lavital

Aanbieder Segers B.E.D.S.
E-mail
Website
Telefoon 0522 - 85 19 28
KVK KVK: 62069314
Plaats De Wijk
Categorie Wonen

Lavital

Steeds meer mensen eten biologisch maar slapen op plastic!

"Natuurlijk slapen"

Een bed is sinds de jaren '60 een massaproduct geworden. Vreemd, want iedereen is anders gebouwd en heeft andere slaapvoorkeuren.

Daarnaast worden de bedden uit de massaproductie gemaakt van lichaamsvreemde materialen. Ook raar want synthetische materialen als latex en schuim ventileren niet en gaan dus broeien. En dat is niet zo gezond. Nog afgezien van de weekmakers en brandvertragers waarmee deze materialen worden behandeld voordat het bed bij u in de slaapkamer staat.

'Lavital'

"Tijd voor iets beters" vond Frans Segers, oprichter en eigenaar van Lavital, ruim 25 jaar geleden.

"Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Wij hebben bewust gekozen voor matrassen 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en natuurlatex."

Onze matrassen worden opgevuld en afgewerkt met biologische en natuurlijke materialen zoals: wol, katoen, vlas, hennep, paardenhaar of kamelenwol. Deze materialen hebben waanzinnig goede ventilerende en warmte-regulerende eigenschappen.

Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Het atelier "Segers B.E.D.S."

Enige jaren geleden vertrok Frans Segers met zijn vrouw naar Drenthe om na zijn pensioen te genieten van de mooie omgeving. Maar het werken kon hij niet laten. Frans ging door met zijn passie en startte in De Wijk de winkel Segers B.E.D.S. (Biologisch Eerlijk Duurzaam Slaapcomfort). Dit is een kleinschalige winkel/atelier,  waar u de materialen kunt zien en voelen. In dit atelier worden biologische kussens en opdekken gemaakt. Ook kunt u op de diverse matrassen proefliggen en de werking van natuurlijke materialen ervaren. Het atelier heeft naast www.Lavital.nl ook een eigen website: www.segersbeds.nl

Sinds eind 2014 is ook Ingrid de Ronde te vinden in het atelier en heeft het enthousiasme voor de biologische bedden overgenomen. Ingrid is van woensdag t/m zaterdag te vinden in het atelier.

Tot slot: "Goed slapen en echt uitgerust opstaan is goud waard!"

Adres

Ons adres
Dorpsstraat 8
7957 AV De Wijk