Home » Aanbieders » Yoga » Essentie yoga
Logo Essentie Yoga

Informatie

Essentie Yoga

Aanbieder Sija Speelman
E-mail
Website
Telefoon 06 - 42 11 88 36
KVK KVK: 01182381
Plaats Meppel
Categorie Yoga
Ook in
 • Dans
 • Lichaamsgerichte therapie
 • Essentie Yoga

  ESSENTIEYOGA

  YogaStudio met Aandacht voor Jou

  ESSENTIEYOGA nodigt je uit om een moment te creëren voor jezelf. Met aandacht voor ieders uniekheid biedt Essentie YOGA lessen gebaseerd op Flow Yoga. De verschillende yogahoudingen vloeien in elkaar over op het ritme van de adem. Deze meditatieve Flow zorgt ervoor dat je vitaal, ontspannen en met een sparkle in je ogen van de mat afstapt en je leven instapt!

      Sija geeft op een relaxte en ontspannen manier yoga. Ze heeft aandacht voor alle deelnemers en geeft tijdens de les veel opties voor de beginnende en gevorderde deelnemers. De dansyoga is een leuke aanvulling voor mensen die hun yogamoves lekker op muziek willen uitvoeren. Kortom, een aanrader!’ Karlijn uit Meppel

  Essentie YOGA heeft een divers aanbod in YOGA in Meppel, Wanneperveen en Amsterdam. De reguliere lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Voor wie meer verdieping wil in YOGA of zich op persoonlijk of spiritueel vlak wil ontwikkelen, is er de mogelijkheid tot 1 op 1 sessies. Zie het rooster en de lessen hieronder.

  Rooster Meppel (lessen zijn 1 uur en 15 minuten):

  Studio Heerengracht:                                    Woensdag 9:00 – Yoga Flow                             Woensdag 10:30 - Yoga Slow Flow                     Woensdag 20:20 - Yoga Flow

  Goed Meppel - Ezingerweg 56:                                    Donderdag 9:45 - Yoga Flow

  Voor aanmelding en meer info: www.essentieyoga.nl

  Met een achtergrond in Vinyasa Flow Yoga, Yoga Dance, Psychologie en Danstherapie werk ik vanuit een warme en vertrouwelijke sfeer, waarin op een professionele manier AANDACHT wordt gegeven aan JOU!

   

  Essentie Yoga Flow

  Essentie Yoga Flow is een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende yogahoudingen vloeiend in elkaar overgaan op het ritme van de ademhaling. Tijdens een les komen ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, verschillende yoga poses en een diepe ontspanning aan bod. De oefeningen brengen niet alleen kracht, flexibiliteit en lenigheid, maar yoga verlicht ook stress, zorgt voor rust in je hoofd en voor nieuwe energie!

   

  Yoga Dance - Let Your Yoga Dance!

  Yoga Dance is een combinatie van Vinyasa Flow Yoga en Dans. De verschillende yogahoudingen en dansbewegingen vloeien in elkaar over. Door de nadruk op de ademhaling en de natuurlijke flow van bewegingen kom je mentaal, fysiek en energetisch in balans.

   

  Essentie Yoga Sessie

  Met een Essentie YOGA 1 op 1 sessie heb je de mogelijkheid om je beoefening in yoga verder te verdiepen en/of je persoonlijk verder te ontwikkelen. Yoga is zo fijn om mee te werken, omdat het zowel lichamelijk, als psychisch, als energetisch doorwerkt en zo op verschillende manieren invloed heeft op je gezondheid, vitaliteit en het ervaren van geluk en vreugde!

  De sessie is gebaseerd op wat jij op dat moment nodig hebt en aandacht wenst te geven. Dat kan bijvoorbeeld zijn het uitdiepen van een bepaalde pose, het werken aan kracht en soepelheid in het lichaam of het verminderen van spanning, of bijvoorbeeld het verminderen van stress, het opdoen van nieuwe energie, het werken aan meer zelfvertrouwen of het (her)vinden van jouw eigen innerlijke kracht.

  Heb je behoefte om even stil te staan bij jezelf en jezelf een Essentie Yoga boost te geven? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook voor vragen ben je van harte welkom.

  Groepslessen

  Maandag18:45 tot 20:00

  Essentie yoga - Yoga in Flow

  Essentie Yoga
  Maandag20:15 tot 21:30

  Essentie Yoga - Yoga in Flow

  Essentie Yoga
  Dinsdag18:45 tot 20:00

  Yoga Dance Training

  Essentie Yoga
  Dinsdag18:45 tot 20:00

  Yoga Dance Training

  Essentie Yoga
  Woensdag09:00 tot 10:15

  Essentie yoga - yoga in flow

  Studio Heerengracht
  Woensdag18:45 tot 20:00

  Essentie Yoga - Yoga in Flow

  Studio Heerengracht
  Woensdag20:15 tot 21:30

  Essentie Yoga - slow flow

  Studio Heerengracht
  Donderdag09:00 tot 10:15

  Essentie yoga - Yoga in Flow

  Studio Heerengracht
  Donderdag10:30 tot 11:45

  Essentie yoga - Yoga Slow Flow

  Essentie Yoga