Home » Aanbieders » Qigong » Shu acupunctuur shiatsu qigong
Logo Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Informatie

Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Aanbieder Ineke Rietvelt
E-mail
Website
Telefoon 0561 - 47 66 51
Plaats Kalenberg
Categorie Qigong

Shu acupunctuur-shiatsu-qigong

Maak Kennis met Zhineng Qigong

Naast acupunctuur en shiatsu geef ik Zhineng Qigong lessen.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsvorm die gericht is op gezondheid en zelfgenezing. Eeuwenoude kennis en ervaring op het gebied van Qigong vormen samen met moderne medische inzichten de basis.

Zhineng Qigong combineert beweging en meditatie. Omdat de focus op rustige, zachte en vaak repeterende bewegingen ligt, kunnen de gedachten stil worden. Dit leidt tot diepe ontspanning, concentratie en innerlijke balans. Lichaam en geest gaan op een natuurlijker manier samenwerken, waardoor het bewustzijn groeit en blokkades kunnen verdwijnen.

De langzame, vloeiende bewegingen ontspannen het lichaam en maken het los. Spieren en gewrichten worden sterker en soepeler, de bloedcirculatie verbetert en het lichaam neemt meer zuurstof op. Doordat de energie weer vrij gaat stromen, kunnen klachten verdwijnen, of beter nog, worden voorkomen en nemen gezondheid, vitaliteit en levenslust toe.

De kracht van Zhineng Qigong is de eenvoud en effectiviteit van de oefeningen. Iedereen, jong en oud, kan Zhineng Qigong beoefenen en het positieve effect op lichaam en geest ervaren.

Tijdens de basiscursus, die geschikt is voor beginners, wordt niveau 1 aangeleerd. Naast een stukje theorie, warming-up en andere oefeningen, leer je in deze cursus de belangrijkste basisoefening van Zhineng Qigong. Deze krachtige oefening bestaat uit een doorgaande serie van mooie, langzame bewegingen en is bedoeld om de energie in lichaam en geest te verversen. Oude, onzuivere energie wordt losgelaten en nieuwe, verse energie wordt opgenomen.

Basiscursus: 11 wekelijkse lessen van 75 minuten

Wanneer: maandagochtend 10.30-11.45 uur

Waar: Studio Heerengracht, Heerengracht 29, Meppel

Start: 29 januari 2018

Prijs: € 115,- inclusief thee en cursusmateriaal

Gratis kennismakingsles: maandag 15 januari 2018

Ook in Steenwijk en Heerenveen bied ik Zhineng Qigong proeflessen en cursussen aan.

Wil je ontdekken wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen? Neem voor meer informatie of opgave contact op met Ineke Rietvelt:

T. 0561-476651

E. info@shu-acupunctuur.nl

W. www.shu-acupunctuur.nl

Groepslessen

Maandag10:30 tot 11:45

Zhineng Qigong lessen

Studio Heerengracht

Adres

Ons adres
Hoogeweg 11
8377 EM Kalenberg