Introductieworkshop

Awakening your Light Body

Wanneer je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body.

12 mei 2023 13:30 - 16:00 Stal de Marshoek Marshoekersteeg 17A Dalfsen

Tijd: 13.30 tot 16.00 uur. Wanneer je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je een inleidende workshop volgen. De workshop is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body 'aan den lijve' te ervaren.

Op deze ochtend zullen wij dieper op de cursus Awakening your Light Body in gaan. Daarnaast doen we twee meditaties waarin we de klanken van de energiecentra maken, gecombineerd met een korte visualisatie. Hoewel het onmogelijk is om in twee meditaties de rijkdom van de centra en van de Light Body te ervaren, kan het je toch een indruk geven.

Programma introductieworkshop

- uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen
- meditatie tot het hartcentrum, de ranthia, met een praktische toepassing
- meditatie waarin je stap voor stap door alle Light Body centra en hun energieën wordt heengeleid. In de cursus doe je er zes tot negen maanden over om al deze energieën te leren ervaren, maar je kunt hierdoor alvast een voorproefje krijgen. Veel deelnemers aan onze workshops merkten alleen al door deze meditatie veranderingen in hoe ze zich voelden en in hun leven.
- het beantwoorden van vragen.

Deelname aan de workshop is vrijblijvend. Meditatie-ervaring is niet nodig. Je zit gewoon op een stoel, tenzij je zelf liever op een meditatiekussentje zit.

De opleiding start met Module 1 op zondag 4 juni 2023
 
 
Op woensdag 17 mei is ook een mogelijkheid om de introductieworkshop online te volgen (19:30 - 21:00)

Contact

Israna


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Marshoekersteeg 17A, Dalfsen* Verplicht veld
Powered by webXpress