Intuïtief Tekenen op Landgoed Schellerberg

Heb je zin om mee te doen? Ik geef deze ochtendworkshop in de buitennatuur op ons mooie landgoed bij Zwolle.

 

Ik vertel de deelnemers een kort verhaal over een van de aspecten van het landgoed. Waarschijnlijk nemen we de Engelse Landschapsstijl tot thema. Het verhaal voert je via de tekening die je gaat maken naar je eigen issues. De tekening helpt je nieuwe ontdekkingen te doen voor jezelf. Waar verlang je naar en waar zitten de bottlenecks?

Het is niet nodig dat je goed kunt tekenen. Het gaat niet om de vorm, maar om de inhoud. Het wordt wat mij betreft een ochtend van gezelligheid en diepgang. Bij matig weer is er een onderkomen.


3 juli 2022 10:00 - 12:30 Buitenlocatie op het landgoed Bosweg 3 8017 BR Zwolle

Tekenen en kleuren in de sfeer van de 18e eeuw op Landgoed Schellerberg. We zijn deze ochtend buiten in een lieflijke, bosrijke omgeving. Met een schetsboek in de hand, een verhaal dat verteld wil worden en je eigen nieuwsgierigheid gaan we op ontdekkingstocht. Ik zal jullie een petite histoire over het landgoed vertellen, in vervolg daarop maak je een intuïtieve tekening. Ik zal dit proces begeleiden, goed kunnen tekenen is niet nodig. Aan het einde bespreken we de tekeningen. Deze zal je inzicht geven in de kwestie die op dit moment voor je speelt. Het is ronduit wonderlijk hoe goed het werkt. Het wordt een ochtend vol mooie natuur, rijke historie, ontspanning en meer inzicht in jezelf.


Graag zelf meenemen:   koffie, thee of sap voor jezelf en evt. een versnapering.
                                            iets om droog op de grond te kunnen zitten of liggen.
                                            kleurpotloden.
Bij matig weer is er een onderkomen.

Prijs

€ 20.00

Contact

Intuïtief Tekenen op Landgoed Schellerberg


Terug

Locatie

Bosweg 3, 8017 BR Zwolle



* Verplicht veld
Powered by webXpress