Maak je eigen navelstreng buideltje

Deze workshop is een erg leuk voor zwangere vrouwen, of oma's!


28 oktober 2022 10:00 - 17:00 Reestdal-Overijssel IJhorst

Lijkt het jou als aanstaande oma leuk om speciaal/origineel cadeau te geven na de geboorte van de baby van je dochter, schoondochter, of kleindochter. Dan is dit je kans!
 
In deze twee daagse workshop ga je een eigen navelstreng buideltje maken van wit herten leer in de vorm van een dier. Maar het kan ook op een andere manier worden vorm gegeven. Het navelstreng zakje wordt opgevuld met wat stro en zuivere wol. Er zal een kleine opening overblijven zodat er na de geboorte van de baby een stukje navelstreng in bewaard kan worden. Na de geboorte van de baby wordt het zakje dichtgenaaid.  

* Deze workshop is een super leuke gelegenheid leuk voor je zelf als je zwanger bent, of om een aanstaande moeder of oma te geven!

 
Een klein stukje geschiedenis

In indiaanse culturen werd na de geboorte een klein stukje navelstreng  gedroogd en in een leren buideltje genaaid, vaak in de vorm van een schildpad voor een meisje of een hagedis voor een jongen. Deze buidel bleef bij het kind als een beschermende amulet om een lang leven te garanderen. 

Hoe ziet deze workshop dag er uit?

In deze workshop kan je kiezen uit een aantal voorgesneden dieren patroontjes van wit hertenleer. Maar je kan ook een eigen geïnspireerd patroontje tekenen en uit snijden. Stap voor stap krijgt je aanwijzingen en begeleiding van mij. In deze workshop ga je een speciale kralentechniek eigen maken. Is dat eenmaal klaar dan kan je het zakje opvullen met wat stro en zuivere wol.

Nadere informatie: Maximaal vier personen
Investering: € 85 incl materialen, koffie, thee, en wat lekkers bij de koffie  ( lunch niet inbegrepen ).
Tel: 06-24542841
E-mail: info.mediumcreatiefcentrum@gmail.com 

Prijs

€ 85.00 incl materialen, koffie of thee en wat lekkers

Contact

Medium Creatief Centrum de Witte Arend


Terug


* Verplicht veld
Powered by webXpress