Training

MBSR-MBCT mindfulnesstraining

Start MBSR 8 weekse training op de donderdagavonden. Kan in overleg ook op andere avond georganiseerd worden. 

24 november 2022 19:00 - 21:30 Ceintuurbaan 27 ZiEN mindfulness Ceintuurbaan 27 Meppel

De training MBSR/ MBCT is een 8 weekse mindfulnesstraining.

Met mindfulness leg je een stevige basis van waaruit je gemakkelijker en anders zult gaan verhouden tot spanningen en ongemak. Je weet beter te reageren op de signalen van je lichaam waardoor je sneller bewustzijn gaat ervaren en in dat moment wijzere beslissingen kunt nemen; kunt doen wat echt goed voor je is. 

Omdat ik gecertificeerd trainer 1 en lid ben van de beroepsvereniging VMBN zijn er veel zorgverzekeraars die een vergoeding geven. Ook kunnen werkgevers een vergoeding geven. (kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness).

Het is een stressreductietraining bedoeld voor mensen die kwaliteit van leven willen verhogen of voor mensen met:
  • stress gerelateerde klachten
  • chronische klachten
  • pijnklachten of mensen die verlangen naar meer flexibiliteit
  • focus op het werk
  • of meer rust, bijvoorbeeld ten aanzien van piekerende gedachten of neiging naar perfectionisme. 
De oefeningen die je thuis vervolgt zijn eenvoudig en deze kun je leren met zorgzame aandacht te doen. Voor mensen die herstellende zijn van een burn-out of willen voorkomen dat er een volgende burn-out ontstaat is dat tegelijkertijd een kans om tijd voor ontspannen aandacht voor je zelf te nemen.

Ik hoor vaak dat het woord mindfulness associaties oproept van te veel zweverigheid. Bij mij hoef je daar niet bang voor te zijn. We houden beide benen stevig op de grond. Cursisten vertellen mij vaak dat ze verbaasd zijn over dat het grote in het kleine zit en eigenlijk zo dichtbij en voor handen is maar het is vaak zo dat je het wel weet allemaal en wel snapt maar dat je pas door het te beoefenen ook echt in de praktijk kunt brengen. Daar kun je bij mij op rekenen.  

De training is op de dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur.  8 Avonden en na de zesde keer een sessie van 5 uur inclusief lunch op een zondag.

 

Prijs

€ 375.00 inclusief audio bestanden en werkboek

Contact

ZIEN- kunst & Coaching


Terug

Locatie

Ceintuurbaan 27 , Meppel* Verplicht veld
Powered by webXpress