Verminder je stress met hartcoherentie

Neem een kijkje in je eigen hartritme en ervaar zelf wat het effect van stress is op jouw lichaam. En leer op een gezonde manier om te gaan met stress met behulp van hartcoherentie (ook wel HeartMath). Dit is een eenvoudige en bewezen effectieve methode, waarbij je met je ademhaling je hartritme beïnvloedt. 

5 juli 2022 19:30 - 22:00 trainingsruimte wantdatklopt.nl Koningsvaren 5 Meppel

Beter slapen, emotionele balans, gezonde bloeddruk, concentratie en focus, toegang tot je intuïtie en harmonieuzere communicatie. Dat zijn zomaar wat effecten van stressmanagement met hartcoherentie.

 

Wil jij zelf ervaren hoe deze methode werkt, kom dan naar deze workshop.

 

Hartcoherentie is een natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt met je hartritme. Het bijzondere eraan is dat je traint met je eigen hartritme zichtbaar op de computer (of je smartphone). Dat maakt trainen concreet en leuk!

 

In deze workshop word je je bewust van de enorme invloed van stress op je lijf en op je brein.

Je krijgt een kijkje in jouw eigen hartritme met de biofeedbackapparatuur (met een oorsensor). Daardoor ervaar je direct wat het effect van stress is op jouw hartritme. En je leert enkele eenvoudige en beproefde (ademhalings)technieken om direct je autonome zenuwstelsel te kalmeren. Zo breng je je lichaam en je brein in de ‘veilige modus’ waardoor de aanmaak van stresshormonen stopt.

 

De HeartMath methode wordt gebruikt door de Nederlandse politie, bedrijven en topsporters en aanbevolen door o.a. Joe Dispenza, Tony Robins en Jan Bommerez.

 

 

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 5 juli van 19.30 – 22.00 uur (aanmelden voor 1 juli)

Tijd: van 19.30 - 22.00 uur

Plaats: de trainingsruimte van wantdatklopt.nl aan de Koningsvaren 5 in Meppel

Investering: € 30,- inclusief kleurrijk werkboek, koffie en thee (en incl. btw).

Maximaal 6 personen per workshop.

 

Heb je zelf een groepje geïnteresseerden voor een andere datum of wil je een privé workshop. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Aanmelden:

Let op het aanmeldformulier hieronder werkt tijdelijk niet. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website via de volgende link: workshop wantdatklopt.nl

Contact opnemen via mail (anette@wantdatklopt.nl) of telefonisch (06 - 46 33 26 06) mag natuurlijk ook.

Prijs

€ 30.00 inclusief kleurrijk werkboek, koffie en thee

Contact

wantdatklopt.nl


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Koningsvaren 5, Meppel* Verplicht veld
Powered by webXpress