Wandeling

Wandeling - Krui-Tocht voor de Aarde

Gezellig meewandelen met de (virtuele) Krui-Tocht voor de Aarde.

28 mei 2022 11:30 - 13:00 't Huis Zuideinde 18 Meppel

Op zijn Krui-tocht van Varik naar Parijs, loopt Henry Mentink op 28 mei even niet. Maar wij wandelen wel. We wandelen ongeveer 8 km in en rond Meppel.
Wij starten en finishen bij 't Huis in Meppel. Op deze dag is hier een hele dag Meppel Vitaal en in Beweging. Met deze wandeling worden we zelf vitaal en helpen we ook de aarde.

Voor meer informatie over de Krui-Tocht voor de Aarde zie:

https://wheelbarrow-walk.com/

https://www.pindat.com/reisblog/henry.kruier

https://www.facebook.com/groups/514178740172051

 

Op 22 april 2022, om 10.00 uur, op de Dag van de Aarde, begon Henry Mentink vanuit zijn Veerhuis in Varik (Gelderland), aan een bijzondere Krui-tocht: een Pelgrimage Voor de Aarde.

 

Henry is een zeer inspirerende man die in 1993 begon met de eerste professionele Wereldwinkel, gevolgd door de oprichting van MyWheels in 2002. Henry deelde auto’s en wil nu de hele Aarde delen. Henry loopt in 45 dagen met zijn Kruiwagen vol grond naar het UNESCO hoofdkantoor in Parijs om daar op 5 juni 2022 de hele Aarde op de Werelderfgoedlijst te plaatsen. Het kan helemaal niet maar het is wel een goed idee. Want we voelen allemaal dat we goed voor de Aarde moeten zorgen als we die leefbaar willen houden voor de generaties na ons.

 

Je kan Henry en deze tocht steunen door te doneren en ook door mee te lopen. Ook ik wil deze krui-tocht steunen. Praktisch gezien is het voor mij niet mogelijk om samen met Henry te lopen. Maar, ik ga wel iedere dag dezelfde afstand als Henry lopen. Virtueel gezien lopen we dan samen naar Parijs, fysiek worden we vitale mensen.

Henry plantte een zaadje voor duurzame zorg voor de Aarde, ik plant een zaadje voor vitale mensen op een vitale aarde. Doe jij mee? Dan lopen wij met elkaar virtueel naar Parijs. De zorg voor de Aarde zorgt dan voor vitale mensen. In 45 dagen lopen we zo’n 539 km.

 

Henry komt op zijn tocht op mooi locaties waar mensen mooie dingen voor de Aarde realiseren. Het is natuurlijk leuk wanneer jij meedoet ook zo’n locatie bezoekt. Denk aan een voedselbos, biologische boerderijen, een kinderceremonie voor de Aarde of Eco-Boomhutten. 
Deel je tocht(en) en ervaringen in onze speciale Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/514178740172051
Samen maken wij er een mooie reis van.


Contact

Vitaal en in Balans


Terug

Locatie

Zuideinde 18, Meppel* Verplicht veld
Powered by webXpress