Online aanbod

Webinar HSP: minder prikkels, meer intuïtie

Online workshop in het kader van de week van de HSP (hoog sensitieve persoon). Leer hoe je jouw unieke HSP-talenten optimaal kunt benutten en meer toegang krijgt tot je intuïtie met hartcoherentie. (Donderdag 16 juni is de uitgebreide live workshop in Meppel, met biofeedbackapparatuur.)  

14 juni 2022 19:30 - 21:00 online

Hoog sensitieve personen (HSP) hebben een aantal bijzondere kwaliteiten zoals creativiteit, out-of-the-box denken, oog voor detail en een groot empathisch vermogen. De keerzijde is dat HSP ook gevoeliger zijn voor stress en prikkels. Ze hebben vaak een ‘druk’ brein door de diepere informatieverwerking en een neiging tot perfectionisme.


Om de talenten tot volle bloei te laten komen, is het nodig om de ruis veroorzaakt door die keerzijde te temperen. Daarvoor is hartcoherentie de perfecte oplossing want dat kalmeert direct je zenuwstelsel. Hartcoherentie is een eenvoudige en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt met het hartritme. De kracht ervan hebben al vele HSP ervaren.


In dit webinar leer je enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen om jouw gevoelige zenuwstelsel direct in het moment te kalmeren. Ook doen we samen online een ademcheck omdat HSP de neiging hebben te hoog en te snel te ademen en dat kan een scala aan klachten veroorzaken (vermoeidheid, maag- darmproblemen, spier- en gewrichtsklachten). En ik vertel je hoe hartcoherentie jou kan helpen je unieke talenten optimaal te benutten en meer toegang te krijgen tot je intuïtie.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail (anette@wantdatklopt.nl), telefonisch of via whatsapp (06 - 46 33 26 06).


Aanmelden

Let op: het aanmeldformulier hieronder werkt tijdelijk niet. Meld je aan op de website via de volgende link: webinar HSP 

Anette de Jong

 

Praktische informatie


Datum: 14 juni 2022

Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie: Online

Prijs

€ 15.00

Contact

wantdatklopt.nl


Pagina van aanbieder

Terug


* Verplicht veld
Powered by webXpress