Workshop voor HSP: minder prikkels, meer intuïtie

Workshop in het kader van de week van de HSP (hoog sensitieve persoon). Leer hoe je jouw unieke HSP-talenten optimaal kunt benutten en meer toegang krijgt tot je intuïtie met hartcoherentie. Je krijgt ook een kijkje in je eigen hartritme met de biofeedbackapparatuur. 

16 juni 2022 19:30 - 22:00 Trainingsruimte wantdatklopt.nl Koningsvaren 5 Meppel

 

Hoog sensitieve personen (HSP) hebben een aantal bijzondere kwaliteiten zoals creativiteit, out-of-the-box denken, oog voor detail en een groot empathisch vermogen. De keerzijde is dat HSP ook gevoeliger zijn voor stress en prikkels. Ze hebben vaak een ‘druk’ brein door de diepere informatieverwerking en een neiging tot perfectionisme.


Om de talenten tot volle bloei te laten komen, is het nodig om de ruis veroorzaakt door die keerzijde te temperen. Daarvoor is hartcoherentie de perfecte oplossing want dat kalmeert direct je zenuwstelsel. Hartcoherentie is een eenvoudige en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt met het hartritme. De kracht ervan hebben al vele HSP ervaren.


In deze workshop vertel ik je hoe hartcoherentie jou kan helpen je unieke talenten optimaal te benutten en meer toegang te krijgen tot je intuïtie. Je krijgt een heus kijkje in je eigen hartritme met de biofeedbackapparatuur.


Je leert ook enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen om jouw gevoelige zenuwstelsel te kalmeren. En we doen samen een ademcheck omdat HSP de neiging hebben verkeerd te ademen en dat kan een scala aan klachten veroorzaken (vermoeidheid, maag- darmproblemen, spier- en gewrichtsklachten).

 

Praktische informatie 

Datum: 16 juni 2022

Tijd: van 19.30 - 22.00 uur

Maximaal 6 deelnemers zodat iedereen ruim de kans krijgt te oefenen met de biofeedbackapparatuur

Plaats: de trainingsruimte van wantdatklopt.nl aan de Koningsvaren 5 in Meppel

Investering: € 30,- inclusief btw, werkboek en koffie/thee.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail (anette@wantdatklopt.nl), telefonisch of via whatsapp (06 - 46 33 26 06).

 

Aanmelden  

Let op: het aanmeldformulier hieronder werkt tijdelijk niet. Meld je aan op de website via de volgende link: workshop HSP

 

Anette de Jong

 


Prijs

€ 30.00 incl. btw, werkboek en koffie/thee

Contact

wantdatklopt.nl


Terug

Locatie

Koningsvaren 5, Meppel* Verplicht veld
Powered by webXpress