Home » Advertentie

Gezamenlijk adverteren in de bijlage Gezondheid en Co (deze wordt voor meerdere kranten opgemaakt).

Gezamenlijk adverteren is een mooie gelegenheid om tegen relatief lage kosten nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf onder de aandacht te brengen. Bewust Meppel plaatst 2 keer een advertorial in de bijlage gezondheid en co (1/4 pagina liggend). Hierbij wordt in gezamenlijk overleg met de deelnemers een verhaal opgemaakt waarin Bewust Meppel en haar leden onder de aandacht van de lezers wordt gebracht. Het gaat dan om complementaire zorg, maatschappelijke thema's rond bewust en duurzaam leven en de meerwaarde van Bewust Meppel als digitaal trefpunt voor zoekers en aanbieders op gebied van bewust en duurzaam leven in de regio.

De advertentie gaat een kwart pagina beslaan. Wil jij bijdragen, en zo ook een jou specifieke werkgebied onder de aandacht brengen kan je meedoen. De kosten zijn € 35,- ex BTW. Meer deelnemers betekent vaker adverteren.

De eerstvolgende advertentie wordt geplaatst begin eind augustus en staat in het teken van gezond bewegen.

Wil jij nu zelf, of samen met je vakgenoten, partners ea een advertentie of content inkopen? Lees dan de mogelijkheden die Karin van de Brake biedt. Als coördinator van Bewust Meppel wil ik altijd kijken of ik kan aansluiten om ook het netwerk in beeld te houden.