Home » Agenda » Hatha yoga ontspanning
Aanbieder Yoga Meppel
Datum Donderdag 20:30 - 21:45
Locatie Centrum Biru Kai
€ 10,-

Hatha yoga, ontspanning

Hatha yoga, ontspanning

Hatha Yoga

is een effectieve methode gebleken om fysiek tot ontspanning en mentaal tot rust te komen. Het is een vorm van Yoga waarbij je heel rustig en aandachtig de oefeningen en houdingen uitvoert en waarbij de ademhaling een belangrijke rol speelt.

Eventuele spanningen en blokkades kunnen oplossen. Lichaam en geest kunnen goed in balans komen en blijven wat voorwaarden schept voor een gezond en prettig leven.

Na jarenlange ervaring (v.a. 1992), en gemotiveerd door de positieve effecten die Hatha Yoga mij persoonlijk heeft gegeven ben ik de vierjarige opleiding tot Yogadocente bij de stichting Yoga en Vedanta in Doorn gaan volgen. Mijn diploma is door de Europese Yogaunie erkend en ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ik geef nu al weer jaren met veel plezier op de dinsdagochtend, dinsdagavond en donderdagavond in Meppel les.

De duur van de lessen kan variëren van min. 60 tot max. 70 minuten. Een cursus bestaat uit 13 lessen waar de kosten 133 euro voor bedragen. De groepen zijn klein en bestaan uit maximaal 11 personen.

Voor nieuwe cursisten is de eerste les een introductie les. Mocht je geïnteresseerd zijn informeer ik je graag persoonlijk verder via tel: 0522-270007 of mail: har.rigter@planet.nl. Hartelijke groeten van Harriët Rigter

Kaart & Adres

Adres
Markstraat 4
7941 KR Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 5 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.