Home » Agenda » Beleefjezelf stress en je geboortedatum
Aanbieder Hanny van Putten - ELPH-coaching
Datum 13-01-2018 10:00 - 17:00
Locatie Hanny van Putten - ELPH-coaching
€ 125,-incl. materiaal, verzorging en na een week: 15 min. tel. coachingsgesprek

beLEEFjeZELF - stress en je geboortedatum

Dagworkshop met als thema: De relatie tussen geboortedatum en stress-gevoeligheid 

Dat stress-beleving individueel bepaald is, weten we al. Maar dat je stress-beleving te maken heeft met je persoonlijkheid-structuur, gebaseerd op je geboortedatum, geeft nieuwe, praktische begeleidings- mogelijkheden. Het is bijzonder verhelderend om jezelf te herkennen in de uitleg die je krijgt. En het is een opluchting als je je beseft hoe je ZELF invloed kunt uitoefenen op je stressbeleving, ook in je werk! 

Kom en beleef jezelf op zaterdag 13 januari.

beLEEFjeZELF is een dag van rust en ruimte, waarin je inzoomt op jezelf, je (on-)mogelijkheden, je behoeften, je patronen en je vrije wil. Je staat bewust stil bij je innerlijke beleving waardoor (onbewuste) drijfveren aan het licht komen. Je ‘masseert’ de grenzen van je comfort-zone en ontdekt nieuwe mogelijkheden in denken en voelen. Je eigen wijsheid wordt gestimuleerd, je verkent nieuwe mogelijkheden, je krijgt heldere inzichten om de stap in de praktijk daadwerkelijk te zetten.

Door de kracht van zelfliefde ontwikkel je de potentie om jezelf authentiek te vertegenwoordigen, ook in de organisatie waarin je werkt.

De begeleiding van beLEEFjeZELF is in handen van Hanny van Putten, een open, zachte, confronterende en liefdevolle trainer met uitgebreide onderwijservaring in diverse rollen en gecertificeerd begeleider/coach met veel ervaring in levensprocessen.

Jouw proces wordt gefacilliteerd met een grote diversiteit aan praktische en persoonlijk afgestemde werkvormen die hun basis vinden in o.a. Elph coaching, de wijsheid in iedere deelnemer, het zelf- verantwoordelijk-zijn en wat het leven laat zien in de stilte van het moment zelf. De maximale groepsgrootte is acht personen. Je werkt altijd in je eigen proces en doet dat individueel of in samenwerking met een ander.

Deelnemers benoemden deze dag als: diepgaand, effectief, veilig, krachtig, praktisch, transformerend, liefdevol........ Voel je hartelijk uitgenodigd!

Je investering is een bewuste keuze voor je innerlijke ontwikkeling.

Vanuit organisaties is de basisprijs € 185,-. ex BTW. Onderwijs is vrijgesteld van BTW. Particulieren krijgen korting en kunnen kiezen uit: € 155  en  € 125 
Voor particulieren zijn de bedragen zijn inclusief BTW, koffie/thee, lekkers & lichte lunch, materialen, deelnamecertificaat en .... een coaching-gesprek achteraf van 15 min. 
Je kunt nadere info opvragen via het contactformulier op: https://www.hannyvanputten.nl/contact 

hannyvanputten.nl biedt diepgaande procesbegeleiding bij veranderingen in mens en organisatie. 

 

 

 

Kaart & Adres

Adres
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekangerveld

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 4
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.