Home » Agenda » Start cursus licht op stress voor leidinggevenden
Aanbieder Hanny van Putten - ELPH-coaching
Datum 15-03-2018 11:00 - 21:00
Locatie Hanny van Putten - ELPH-coaching
€ 2.450,-incl. materialen en verzorging; excl. reis en overnachten

start cursus: Licht op stress voor leidinggevenden

LICHT OP STRESS – cursus/experience
5 X 2-DAAGSE 

Stress is een noodzakelijke, menselijke eigenschap die veelal óverschat of ónderschat wordt. In beide gevallen leidt dat tot vaak onverwachte effecten in gezondheid, werk en relaties. Dat komt, omdat we ons onvoldoende bewust zijn van de werking van stress, hoe stress persoonlijk bepaald is en welke positieve betekenis het heeft (als signaal) in ons dagelijks leven.

Er is NIETS om bang voor te zijn.... Als je eenmaal doorhebt waarom en op welke manieren stress zich in jouw dagelijks leven voordoet, kun je het zelf beïnvloeden; nuchter en helder.

Deze belevenis-reeks heeft een zeer gedegen, effectieve en praktische aanpak van 4 maanden persoonlijkheidsontwikkeling. Stress ervaar je in je totale wezen: het heldere denken, je gezonde lichaam, de rust in je gevoelens, je psychische stabiliteit en je liefdevolle handelen. In deze experience/ cursus wordt het de leidinggevende mogelijk gemaakt zijn/haar kwetsbaarheid en kracht te onderzoeken, te herkennen, te erkennen en bespreekbaar maken en zorgvuldige beslissingen te nemen. De holistische benadering en de praktische, ervaringsgerichte oefeningen geven je inzicht in je persoonlijkheidsstructuur en bieden vaardigheden voor wezenlijke verandering in je persoonlijk handelen, zowel in je werk en je (werk-) relaties, als natuurlijk in je privé-leven. Met deze begeleiding is het mogelijk om (dreigende) burn-out om te buigen.
De cursus is een leven-veranderend traject en beoogt inspiratie voor en transformatie naar dienend leiderschap. Wat je in jezelf erkent, herken je ook in je medewerkers, opdat je zorgzaam en adequaat kunt ageren.

Je kunt je voorstellen dat een dergelijke experience je gehele team een boost kan geven in openheid, eerlijkheid, samenwerking, effectiviteit en stabiliteit.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Meer en gedetailleerde info kun je opvragen via het contactformulier van de site.

data: 5x voorjaar 2018: 15/16-03 | 5/6-04 | 19/20-04 | 17/18-05 | 14/15-06
tijd: donderdag 11:00 – ca. 21:00 & vrijdag 10:00 – ca. 16:00 uur
plaats: Mijn Lokaal, Ruinerweg 26A Koekangerveld (bij Meppel)
doelgroep: leidinggevenden binnen en buiten het onderwijs
investering 1: tijd en aandacht voor jezelf door te oefenen in je dagelijkse praktijk
investering 2: € 2450,- incl. alle ondersteunende materialen en verzorging in de experience.
De reis en event. overnachting organiseert de deelnemer zelf naar eigen keuze. B&B in de buurt.
aanmelden: via het contactformulier van de site http://www.hannyvanputten.nl/contact. Om veel persoonlijke aandacht mogelijk te maken is er ruimte voor 8 deelnemers; definitieve plaatsing op volgorde van betaling.
betalen: o.v.v. naam + code LOS 0315 - IBAN: NL07 TRIO 039.04.66.816 - t.n.v. H. van Putten
intake: telefonisch, op afspraak na plaatsing, t.b.v. kennis maken en wensen
info-middag: vrijdag 16 februari 15:00 – 16:30 uur - Koekangerveld (graag aanmelden per e-mail)
nadere info: M 0624 658560 | E info@hannyvanputten.nl | www.hannyvanputten.nl/contact/
trainer: Hanny van Putten, stress- en burn-out-consultant, ervaringsdeskundige, levenscoach, coach en trainer in het onderwijs, ex-onderwijs-manager en -begeleider 

Kaart & Adres

Adres
Ruinerweg 26A
7958 RC Koekangerveld

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.