Home » Agenda » Open oog
Aanbieder Het Oog van Meppel
Datum 15-09-2018 13:00 - 16:00
Locatie Het Oog van Meppel

Open Oog

Mindfullness en beweging

Twee workshops binnen het thema 'Mindfullness en beweging'. Een door mindfullnessdocente Carien Olbers en fysiotherapeute Annette Emmink. De andere workshop wordt gegeven door de ervaren energetisch therapeute Renée Lagerwaard en  magnetiseur en hypnotherapeut Rob van de Griend. Allen werkzaam in Het Oog van Meppel. Zie voor verdere informatie over de workshops onze Facebookpagina 'Het Oog van Meppel'. Laat via het aanmeldformulier weten dat je komt!

Tevens zijn er docenten van de Opleiding Natuurlijke Gezondheid aanwezig om uw vragen te beantwoorden over hun 4-jarige opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut.

Wees welkom en maak kennis met de mogelijkheden van het Oog van Meppel!

 

Kaart & Adres

Adres
Stationsweg 70
7941HG Meppel

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 1
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.