Home » Agenda » Lichtdag love from india
Aanbieder Israna
Datum 11-11-2018 10:00 - 17:00
Locatie Dalfsen
Wij gaan deze lichtdag werken met een bijdrage op donatiebasis. Als je minder geld kunt geven ben je van harte welkom, als je meer kunt en wilt geven ook.

Lichtdag: love from India

Belangrijker dan het concrete programma van deze lichtdag is het doorgeven en uitstralen van de krachtige energie die wij in India hebben ontvangen. Dit licht en deze energie kun je gebruiken en aanwenden voor de thema’s en situaties die op dit moment  in je leven spelen.

Thema’s die aan de orde komen zijn compassie, liefde, heling en innerlijke stilte. We laten ons in de meditaties leiden door de meesters en het goddelijke. We zullen in een aantal stappen behandelen hoe je de chakra’s meer naar binnen kan richten zodat je vrijer bent van gedachten en je een krachtiger contact ervaart met je innerlijke licht. Op een dag als deze (waar Mahavatar Babaji en andere meesters krachtig aanwezig zullen zijn) kan veel heling plaats vinden, ook voor dierbaren die je wilt meenemen in het licht. We zullen langer mantra zingen vanuit gevoel, liefde en verlangen (bhakti).

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuw deelnemers zijn van harte welkom!

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op (info@israna.nl)

NIEUW:

Sommige van onze activiteiten zijn vanaf nu op donatiebasis, zoals ook onze lichtdag op 11 november. Dat vinden we natuurlijk best een beetje spannend. In Nederland is dit niet gebruikelijk, zo hebben we bijvoorbeeld gehoord van leraren die nog maar een tientje kregen in plaats van een reëel bedrag. Enige richtlijnen lijken dan ook op hun plaats. Waar het ons om gaat is dat je in jezelf een afweging maakt vanuit je hart van wat je wilt en kunt geven. Daarbij kijk je ook naar de kosten voor een vergelijkbare cursus met een commerciële prijs, zodat het een reëel bedrag is. Als je minder geld kunt geven ben je ook van harte welkom.

Kaart & Adres

Adres
Middenweg 4
7722 XK Dalfsen

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 1 en 5
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.