Home » Agenda » Netwerkontbijt bewuste ondernemers
Aanbieder Bewust Meppel
Datum 21-11-2018 08:00 - 10:00
Locatie Steenwijkerwold

Netwerkontbijt bewuste ondernemers

Ontmoeten en delen staat centraal bij de netwerk-ontbijten. Iedereen kan een case/vraag inbrengen en samen kijken we welke we dan bespreken. Op het onderwerp wat gekozen wordt kan iedereen inbrengen wat hij/zij daar over wil delen vanuit de gedachte dat delen van kennis en elkaar begrijpen belangrijker is dan elkaar overtuigen.

Jullie zijn op 21 november van harte welkom bij Rita van Wingerden, KlankRuimte. Mariënwold 16-18, 8341 PR Steenwijkerwold. Vanaf 8.00 kan je inlopen, we beginnen om half negen met het ontbijt. 

Neem zelf je ontbijt mee, waardoor er een gezamenlijk ontbijtbuffet ontstaat. Rita en ik zorgen voor koffie, thee en ander drinken.

Kom jij ook ontbijten? Meld je dan aan! Introducés zijn welkom om kennis te maken met het netwerk.

Willemijn van Schilfgaarde

Kaart & Adres

Adres
Mariënwold 16-18
8341 PR Steenwijkerwold

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.