Home » Agenda » Introductie
Aanbieder Sjamaan Moonheart
Datum 13-01-2019 13:30 - 16:00
Locatie Sjamaan Moonheart
€ 10,-

Introductie

Introductiebijeenkomst droomritueel MoonHeart

A dream doesn’t become reality through magic, it takes sweet determination and hard work

Wil jij echt voelen wie je bent?
Tijdens een droomritueel breng ik je weer in contact met je eigen dromen & verlangens.

Wil je meer te weten komen over droomrituelen en wil je ervaren of het iets voor je is... 

Kom dan naar de introductiebijeenkomst die ik op zondag 13 januari van 13.30 – 16.00 organiseer. Dit is een 2,5 uur durende sessie waarin ik vertel over de droomrituelen, mijn eigen reis hierin en over mijn manier van werken. Het laatste uur zal ik de groep kort een droomritueel laten ervaren en ook een persoonlijk ritueel met iemand demonstreren. Interesse?

Voor de bijeenkomst vraag ik een kleine bijdrage van €10,-. Ik heb plek voor maximaal 8 personen, dus meld je snel aan: info@moonheart.nl

In een droomritueel neem ik je mee op reis naar de wereld van je dromen. In deze dromen ontmoet je het verhaal van je hart waarin je verlangens verborgen liggen. Door (weer) in aandacht naar je dromen te kijken, breng ik je in diepe verbinding met deze verlangens en in contact met je werkelijke bron, je ziel. Jouw droomwereld is je heilige stille ruimte binnen in jezelf waar zich alles bevindt wat je nodig hebt om een authentiek leven te leiden en in diep contact te leven in verbinding met je hart.

www.moonheart.nl

Kaart & Adres

Adres
Commissieweg 2
7924 ND De Wijk